x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film The Paperboy: Nicole Kidman urinează pe Zac Efron (VIDEO)

The Paperboy: Nicole Kidman urinează pe Zac Efron (VIDEO)

25 Mai 2012   •   17:25
The Paperboy: Nicole Kidman urinează pe Zac Efron (VIDEO)

Ce n-au mai vazut ecranele cinematografelor de la filmul realizat de Polanski dupa romanul lui Pascal Bruckner - "Bitter Moon"? Raspunsul e simplu: o femeie urinand pe un barbat!

The Paperboy, lansat in aceste zile la festivalul de la Cannes, va ramane probabil in constiinta publica pentru scena in care Nicole Kidman urineaza pe Zac Efron, asa cum un thriller de aceeasi factura, Basic Instinct, a facut-o celebra pe Sharon Stone.

Desi Cannes-ul este un loc obisnuit cu excesele, de orice fel ar fi ele, multa lume s-a declarat oripilata de scena mentionata: "Nu m-am trezit astazi asteptandu-ma sa o vad aproape imediat pe Nicole Kidman facand pipi pe fata lui Zac Efron. Iti multumesc pentru asta, The Paperboy“, a notat cinic un critic de film pe contul sau de Twitter.

"Nu m-am simtit deloc neplacut in momentul in care am filmat scena. Nu am vazut inca filmul, s-ar putea sa-mi fie greu sa-l urmaresc. Dar, asta face parte din munca mea, sa ma arat tuturor, fara a cenzura lucrurile, fara sa tin cont de ceea ce simt eu", a declarat Nicole Kidman la conferinta de presa.

Kidman a marturisit ca si-a dorit enorm sa joace in acest film si ca a facut tot ce a depins de ea pentru a-si indeplini acest vis, inclusiv trimitandu-i regizorului mesaje si poze provocatoare.

Lee Daniels, regizorul filmului, a incercat sa minimalizeze impactul negativ al scenei la conferinta de presa care a urmat proiectiei, precizand ca se face atat de multa valva pe marginea acesteia din cauza faptului ca reprezinta un fetis sexual. “Nu ma aflu aici pentru a multumi pe toata lumea. Sunt aici ca sa spun adevarul. Leacul pentru muscatura de meduza este sa urinezi direct pe piele. Acesta este modul in care Pete Dexter a descris scena in carte, iar eu i-am pus in practica viziunea“, a replicat Lee Daniels

The Telegraph a oferit filmului o stea din cinci: "The Paperboy arata ca un colaj prost de clipuri din 20 de filme diferite, nici unul din ele bune. Este o drama romantica transcedentala proasta. Desi scena in care Nicole Kidman urineaza pe Zac Efron pentru a-l scapa de efectul veninului unei meduze a vrut sa fie plina de umor, reactiile n-au fost deloc pozitive. Distributia de prima mana nu salveaza deloc filmul".



×