x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Tudor Giurgiu filmează la "Despre oameni şi melci"

Tudor Giurgiu filmează la "Despre oameni şi melci"

28 Aug 2011   •   21:00
Tudor Giurgiu  filmează la "Despre oameni şi melci"

Regizorul Tudor Giurgiu a inceput, vineri, filmarile pentru cel de-al doilea lungmetraj de fictiune al sau, "Despre oameni si melci", in care rolurile principale vor fi jucate de Andi Vasluianu si Monica Bar­la­dea­nu. Din distributia filmului mai fac parte actori precum Dorel Visan, Ion Besoiu si Valeria Seciu.

"Despre oameni si melci" este po­vestea angajatilor unei fabrici, care, cand afla ca locul in care mun­cesc va fi privatizat, fac orice pentru a-l salva.

Dorel Visan joaca rolul directorului fabricii care urmeaza sa fie privatizata, iar Valeria Seciu joaca rolul sotiei acestuia, in timp ce Andi Vasluianu este seful de sindicat care are cele mai nas­trus­nice idei. Cei doi investitori stra­ini sunt jucati de actorii francezi Jean François Stevenin si Robinson Stevenin. In film va aparea, de asemenea, Puya. Imaginea este semnata de Vivi Dragan Vasile.

"Despre oameni si melci" este cel de-al doilea lungmetraj al lui Tudor Giurgiu, dupa "Legaturi bolnavicioase" (2006).



Astazi incepe la Antena 1 "Mireasa pentru fiul meu"

"Mireasa pentru fiul meu" are toate datele unui unui show de proportii: aproa­pe 4.000 de persoane inscrise cu dorinta de a participa la emisiune, 120 de profesionisti care mun­cesc clipa de clipa pentru a da viata acestui proiect de succes, mii si mii de telespectatori in astep­ta­rea celui mai indragit reality-show matrimonial din Romania care va lua startul luni, 29 august, la An­te­na 1! Emisiunea gaz­dui­ta de Mirela Boureanu Vaida se va difuza in doua momente ale zilei, de la ora 10:50 si de la ora 14:00.

"Mireasa pentru fiul meu" a starnit interesul a mii de romani dornici sa participe in cadrul noului reality-show difuzat de Antena 1. Tineri din toata tara, din toate categoriile sociale, ba chiar persoane trecute de prima tinerete si-au exprimat dorinta de a concura in aceasta emisiune si incepand din aceasta toamna o parte dintre ei isi vor trai visul la Antena 1.
Concurentii celui de-al saselea sezon al reality-show-ului matrimonial isi vor incepe aventura intr-o locuinta noua, moderna si foarte spatioasa in care se vor infiripa cele mai emotionante povesti de dragoste si in care se vor tese cele mai controversate intrigi. 40 de camere de filmat vor fi plasate in interiorul casei pentru a surprinde orice moment important din viata concurentilor la "Mireasa pentru fiul meu".

Inainte de intalnirea cu participantii la "Mireasa pentru fiul meu", telespectatorii vor avea parte de foarte multe surprize! In primele doua saptamani premergatoare deschiderii noului sezon, fostii concurenti ai celui mai indragit reality-show matrimonial din Romania vor impartasi ultimele evenimente din viata lor. Telespectatorii vor afla ce s-a mai intamplat cu eroii lor preferati dupa terminarea concursului: cine s-a casatorit, cine s-a despartit, cine a luat parte la conflicte, cine sunt cei care vor deveni in curand parinti, dar si multe alte peripetii din Caravana "Mireasa pentru fiul meu"! Tot in primele doua saptamani, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari intregul traseu al Caravanei "Mireasa pentru fiul meu" prin tara.

×