x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Un actor a fost urmărit şi admonestat verbal în metrou de o admiratoare supărată pe personajul său

Un actor a fost urmărit şi admonestat verbal în metrou de o admiratoare supărată pe personajul său

26 Dec 2018   •   19:30
Un actor a fost urmărit şi admonestat verbal în metrou de o admiratoare supărată pe personajul său

Actorul Sean Mahon, unul dintre protagoniştii serialului de televiziune "EastEnders", a fost urmărit şi admonestat verbal în metroul londonez de o admiratoare, care era extrem de supărată pe maşinaţiunile lui Ray Kelly, personajul negativ interpretat de starul irlandez în acest show TV extrem de popular în Marea Britanie, informează miercuri Press Association.

Sean Mahon, un reputat actor de teatru şi televiziune, a fost acostat de o admiratoare furioasă, care l-a criticat pentru răutăţile comise de personajul său din serialul "EastEnders".

Potrivit relatărilor sale, Sean Mahon a fost urmărit pe peronul unei staţii de metrou din Londra de o femeie care a pătruns apoi cu el în vagon şi i-a adresat o tiradă plină de agresivitate, încheiată cu întrebarea următoare: "Cine te crezi?".

Actorul a spus că interacţiunile sale din viaţa reală au devenit tot mai dificile după recentele intrigi ţesute de personajul său din popularul serial TV.

Fanii sunt supăraţi din cauza felului în care personajul Ray Kelly o tratează pe partenera lui de pe micul ecran, Mel Owen, interpretată de Tamzin Outhwaite.

"În trecut am avut parte de multe reacţii amabile faţă de mine când eram pe stradă, însă totul a devenit acum mai întunecat. Cineva m-a agresat, aproape m-a atacat, în metrou. Nu voi intra în prea multe detalii", a dezvăluit starul irlandez.

"O persoană m-a recunoscut - era probabil nebună -, a alergat în sus şi în jos după mine pe peron, a sărit în vagon după mine şi a început o discuţie agresivă, apoi a ieşit din vagon. M-a certat: 'Cine te crezi?'. Aceasta a fost dimensiunea dramei. Nu ştiam ce să fac", a continuat actorul.

Reacţiile telespectatorilor britanici faţă de Sean Mahon ar putea să se înrăutăţească şi mai mult, întrucât personajul său este implicat într-o nouă intrigă tensionată, ce va fi dezvăluită în episodul de Revelion al acestei producţii TV.

"EastEnders" este un popular serial TV britanic, creat de Julia Smith şi Tony Holland, difuzat de BBC One începând din 19 februarie 1985. Cu o acţiune plasată în Albert Square din districtul istoric East End of London, în cartierul fictiv Walford, serialul prezintă evenimente din vieţile cotidiene ale unor rezidenţi londonezi. Iniţial, două episoade erau difuzate săptămânal, însă, datorită popularităţii serialului, episoadele acestuia sunt transmise începând din 2001 în fiecare zi lucrătoare din săptămână, cu excepţia zilei de miercuri.

Rămas până în prezent un program de televiziune reprezentativ pentru succesul şi cota de piaţă a postului BBC, dar şi pentru istoria serialelor dramatice produse în Marea Britanie, "EastEnders" abordează în episoadele sale multe tematici care sunt considerate controversate sau chiar tabuuri în cultura şi viaţa socială a britanicilor, nemaivăzute până atunci la posturile TV tradiţionale din această ţară.

Audienţa cumulată pentru fiecare episod difuzat a depăşit constant în ultimii ani pragul de 18,8 milioane de telespectatori.

Serialul "EastEnders" a fost apreciat şi de criticii de specialitate, fiind recompensat cu numeroase trofee, inclusiv cu nouă BAFTA TV Awards. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Sean Mahon