x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Un cuplu mortal

Un cuplu mortal

de Sebastian S. Eduard    |    12 Iun 2010   •   00:00
Un cuplu mortal

Dacă v-au plăcut Brad Pitt şi Angelina Jolie în "Domnul şi doamna Smith", veţi savura, cu siguranţă şi "The Killers"



Unde mai pui că protagoniştii actualului film - Katherine Heigl (blonda din "Anatomia lui Grey") şi Ashton Kutcher sunt la fel de sexy precum erau Pitt şi Angelina în urmă cu câţiva ani...

Nu că acum ar fi îmbătrânit. Povestea din "The Killers" începe când o femeie îl întâlneşte pe bărbatul visurilor ei în timpul unei vacanţe. După ce se căsătoresc, cei doi îşi dau seama că vecinii lor sunt asasini angajaţi să-i ucidă. Aflată în vacanţă împreună cu un tată exagerat de protector şi o mamă exagerat de iubitoare, specialistă în computere, Jen Kornfeldt se îndrăgosteşte de carismaticul şi inteligentul Spencer Aimes, pe care îl consideră bărbatul ideal şi cu care se căsătoreşte în grabă.

5757-123059-killers544629l.jpg 5757-123058-killers721766l.jpg


După trei ani de mariaj fericit, chiar în dimineaţa următoare sărbătoririi împlinirii vârstei de 30 de ani de soţul ei, Jen descoperă în cel mai neplăcut mod cu putinţă că Spencer a păstrat un secret teribil faţă de ea, care aruncă o cu totul altă lumină asupra relaţiei lor de cuplu.
Întrucât Spencer Aimes este un fost angajat CIA, pe capul căruia cineva din trecut a pus o recompensă consistentă, cei doi soţi se trezesc implicaţi într-o cursă contracronometru pentru supravieţuire.

×
Subiecte în articol: film