x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Un nou coşmar pe Strada Elm...

Un nou coşmar pe Strada Elm...

de Sebastian S. Eduard    |    29 Mai 2010   •   00:00
Un nou coşmar pe Strada Elm...

Treziţi-vă: bestia se întoarce! Pentru cei care au crescut cu Freddy Krueger... o nouă întâlnire



În cinematografe, în acest week-end intră "Coşmar pe Strada Elm". Film inspirat din deja celebra serie a anilor '80, interzis persoanelor sub 18 ani...

Tinerii Nan­cy, Kris, Quentin, Jesse şi Dean locuiesc cu toţii pe Elm Street.  Noaptea, ei au acelaşi vis - visează un bărbat îmbrăcat într-un pulovăr jerpelit cu dungi roşii şi verzi, care are pe cap o pălărie cu borurile lăsate pentru a-i ascunde faţa desfigurată, iar pe una dintre mâini o mănuşă de grădinărit cu lame de cuţit în loc de degete.  Şi toţi aud aceeaşi voce înfricoşătoare...

Bărbatul îi terorizează rând pe rând în vis, unde regulile jocului sunt impuse de el, iar singura lor şansă de scăpare este să nu mai doarmă. Dar când unul dintre ei moare de o moarte violentă, abia atunci îşi dau seama că toate aceste întâmplări sunt reale şi că singura lor scăpare este să stea treji. 

Cei patru prieteni care supravieţuiesc se reunesc pentru a descoperi împreună cauza implicării lor în acest coşmar, în care sunt hăituiţi şi vânaţi permanent.  Încercând să stea treji, ei se străduiesc să înţeleagă de ce li se întâmplă asta tocmai lor, de ce acum şi dacă nu cumva părinţii lor le ascund nişte lucruri îngrozitoare.




Nou pe DVD
5733-121717-ninjaassassin_3d_pack.jpgNINJA ASASIN
Raizo, un copil orfan cules de pe străzi, devine unul dintre cei mai periculoşi asasini ai lumii, sub atenta îndrumare a celor din clanul Ozun. Atunci când prietena lui este ucisă de clan, Raizo reuşeşte să evadeze, aşteptând momentul potrivit pentru a se răzbuna. Între timp, agentul Europol Mika Co­-re­tti conduce în Berlin o investigaţie amplă cu privire la ultimele crime, de­venind în scurt timp ţinta celor din clanul Ozun. Singuri împotriva uneia dintre cele mai temute organizaţii mafiote, cei doi trebuie să aibă încre­dere unul în celălalt pentru a supravieţui.


PEACOCK
5733-121718-peacock.jpgJohn şi Emma Skillpa locuiesc dintotdeauna în orăşelul Peacock din Nebraska. John, funcţionar, este cunoscut de toată lumea. Însă de Emma  nu auzise nimeni niciodată, până când un tren deraiază în spatele curţii lui John. Atunci, toata lumea din liniştitul orăşel este pe punctul de a afla cel mai obscur secret al lui John: dubla personalitate. Pentru ca secretul acestuia să nu fie aflat, John este nevoit să îi facă pe toţi să creadă că Emma este soţia sa. Dar apariţia bruscă a lui Maggie, care pare să îi ştie secretul lui John, îi pune în pericol întregul joc.

×
Subiecte în articol: film