x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film VIDEO - Star Wars VII sparge toate recordurile de box office. Numai din pre-vânzări s-au încasat de 50 milioane

VIDEO - Star Wars VII sparge toate recordurile de box office. Numai din pre-vânzări s-au încasat de 50 milioane

20 Noi 2015   •   21:35
VIDEO - Star Wars VII sparge toate recordurile de box office. Numai din pre-vânzări s-au încasat de 50 milioane

V-ați cumpărat deja biletul pentru filmul Star Wars: The Force Awakens? Cu siguranță, nu sunteți singurul. De fapt, sunt foarte multe persoane care au făcut acest lucru.

Biletele sunt disponibile încă din luna octombrie, fiind scoase la „pre-vânzare” de opt ori mai multe decât cele pentru The Hunger Games, Fandango. Iar asta nu e tot: cel de-al șaptelea episod al francizei a încasat 50 de milioane $, iar premiera va fi peste o lună.





Până în prezent, suma este de două ori mai mare decât cea obținută de producția care deținea recordul în acest sens, The Hunger Games, scrie collider.com.

Potrivit The Wall Street Journal, majoritatea tichetelor la IMAX s-au epuizat, dar cele obișnuite sunt în continuare disponibile. Se așteaptă ca numărul să crească în continuare, mai ales că cinematografele vin în întâmpinarea cerințelor fanilor, mărind numărul de proiecții. 

×