x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Walker, noul serial polițist inspirat după filmul original Walker, Polițist Texas, va fi difuzat exclusiv pe AXN România, din 12 septembrie

Walker, noul serial polițist inspirat după filmul original Walker, Polițist Texas, va fi difuzat exclusiv pe AXN România, din 12 septembrie

de Magdalena Popa Buluc    |    11 Sep 2024   •   22:30
Walker, noul serial polițist inspirat după filmul original Walker, Polițist Texas, va fi difuzat exclusiv pe AXN România, din 12 septembrie

 Walker, noul serial de tip dramă polițistă - o reinterpretare a lungmetrajului Walker, Polițist Texan - va fi difuzat în exclusivitate pe AXN România în această toamnă.

Cu emoții puternice, personaje convingătoare și o intrigă memorabilă, serialul spune povestea unui văduv, tată a doi copii, care se întoarce acasă, în orașul Austin, după o lungă perioadă de timp petrecută sub acoperire. Serialul va avea premiera pe 12 septembrie, de la ora 21:00, cu episoade duble.

Fiind o abordare nouă a capodoperei clasice Walker, Polițist Texan, noul serial îl prezintă pe Jared Padalecki în rolul lui Cordell Walker, care se întoarce în orașul său natal, Austin, Texas. Aici află că, de fapt, cele mai mari provocări l-au așteaptat în tot acest timp, acasă. Acum, el vrea să reia legătura cu fiul său, August (interpretat de Kale Culley), și cu fiica sa adolescentă încăpățânată și rebelă, Stella (Violet Brinson), în timp ce se adaptează și la schimbările care au avut loc în restul familiei. Fratele său, William „Liam” (Keegan Allen), asistent al procurorului districtual, s-a întors din New York și a preluat conducerea în timpul absenței lui Walker, făcându-i și mai greu acestuia să își recapete rolul în familie.  

La muncă, Walker trebuie, de asemenea, să se adapteze unei noi  dinamici din echipă, deoarece fostul său partener, Larry James (Coby Bell), ocupă acum funcția de căpitan. Totuși, Cordell Walker reușește să formeze o legătură neașteptată cu noua sa parteneră, Micki Ramirez (Lindsey Morgan), care îi arată că trebuie să găsească metodele mai convenționale de muncă. Micki, de asemenea, se confruntă cu propriile sale provocări, încercând să țină în echilibru atât cariera, cât și relația tot mai complicată cu vechiul ei prieten, Trey (Jeff Pierre).

Serialul îl urmărește pe Walker în timp ce încearcă să se adapteze noului stil de viață, în timp ce devine din ce în ce mai suspicios cu privire la circumstanțele morții soției sale.

Scris de Anna Fricke și produs de Dan Lin, Lindsay Liberatore și Jared Padalecki, Walker a fost lansat pentru prima dată în 2021, având 4 sezoane, cu un total de 69 de episoade. Serialul a fost bine primit atât de public, cât și de criticii de film, fiind foarte apreciat pentru poveștile pline de acțiune, amestecul de western și dramă polițistă modernă, jocul actorilor și temele morale.

Telespectatorii români vor avea ocazia să descopere aventurile lui Walker, din 12 septembrie, de la ora 21:00, în exclusivitate pe AXN, cu episoade duble, unde scenele dramatice, emoțiile și lupta pentru dreptate se vor contopi într-o poveste polițistă de neuitat.

×