x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Will Smith a încercat să ia legătura cu Chris Rock: "Nu este pregătit să vorbească"

Will Smith a încercat să ia legătura cu Chris Rock: "Nu este pregătit să vorbească"

30 Iul 2022   •   20:40
Will Smith a încercat să ia legătura cu Chris Rock: "Nu este pregătit să vorbească"

Will Smith a declarat că "a luat legătura" cu Chris Rock după ce l-a pălmuit la Oscaruri, însă comediantul a spus că "nu este pregătit să vorbească".

Vineri, Will Smith a publicat un videoclip de reflecţie asupra palmei, prima dată când a fost văzut discutând despre aceasta, în care şi-a reiterat scuzele, relatează BBC.

"Chris, îmi cer scuze faţă de tine. Comportamentul meu a fost inacceptabil", a spus el. "Sunt aici ori de câte ori eşti gata să vorbeşti".

Smith a emis anterior doar declaraţii scrise despre altercaţie. În videoclip, pe propriul canal YouTube, el răspunde la întrebări care par a fi scrise de fani. El însuşi citeşte întrebările, adresându-se direct camerei.

"Mi-am petrecut ultimele trei luni reluând şi înţelegând nuanţele şi complexitatea a ceea ce s-a întâmplat în acel moment", a declarat actorul.

"Nu m-am gândit la câţi oameni au fost răniţi în acel moment... Nu există nicio parte din mine care să creadă că acela a fost modul corect de a se comporta în acel moment".

Will Smith: "Am luat legătura cu Chris şi mesajul care mi-a fost transmis este că nu este pregătit să vorbească şi că atunci când va fi pregătit, va lua legătura cu mine".

El a mai spus că soţia sa, Jada Pinkett Smith, nu i-a cerut să facă ceva pentru a o apăra după ce Rock a făcut gluma. "Jada nu a avut nimic de-a face cu asta", a spus Smith.

"Vreau să le cer scuze copiilor mei şi familiei mele pentru căldura pe care am adus-o asupra noastră, a tuturor".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: will smith