x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură La Jilava - Sişu şi Puya au primit "Discul de Aur"

La Jilava - Sişu şi Puya au primit "Discul de Aur"

de Raluca Grintescu    |    13 Iun 2007   •   00:00
La Jilava - Sişu şi Puya au primit "Discul de Aur"

Lansarea albumului aniversar "De 10 ani tot in Familie" pe care Sişu şi Puya au pregătit-o "la rece", in penitenciarul Jilava, a fost incununată de un premiu special.

Cei doi hip-hopperi din Sălăjan au primit "Discul de Aur" din partea casei de discuri "Roton" pentru vănzările din toţi aceşti ani, dar şi pentru buna colaborare pe care au avut-o cu aceştia pănă in prezent.

Din cauza birocraţiei romăneşti, Sişu nu a putut fi prezent la propria lansare, spre nemuţumirea prietenilor, dar şi a deţinuţilor bucuroşi că au luat parte la un "altfel" de eveniment. Timp de două ore, Puya, acompaniat de Gigis şi DJ Wicked, a interpretat piese vechi şi noi - hituri care au marcat cariera trupei, a ţinut discursuri despre droguri, viaţa de cartier, căt şi despre nemulţumirea lui vizavi de tribunalele din Romănia şi a impărţit autografe condamnaţilor din sală.

Albumul conţine cele mai bune hituri "Sişu & Puya" dar şi căteva surprize, iar piesa "Tot in familie" beneficiază de un clip regizat de Marian Crişan cu un invitat special, Florin Călinescu, care a acceptat din prima invitaţia de a evolua in căteva scene. Pănă la apariţia pe piaţă a unui nou album, Puya va pleca pe litoral unde va susţine căteva concerte, in timp ce Sişu va rămăne in continuare la inchisoare pănă la sentinţa definitivă.

×
Subiecte în articol: cultura