x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica 90.000 defani la U2

90.000 defani la U2

de Alex Revenco    |    10 Iul 2009   •   00:00
90.000 defani la U2
Sursa foto: /Universal Music

Primul show din "360 Tour" a fost la Barcelona. Turneul mondial U2 a început cu două concerte pe Camp Nou din Barcelona la 30 iunie şi 2 iulie.



Stadionul a fost plin ochi de fiecare dată, ceea ce înseamnă că 180 de mii de spanioli (şi nu numai) au fost fericiţi să-şi vadă idolii.

EUROPA ŞI AMERICA DE NORD. Produs de Live Nation Global Tou­ring, grandiosul turneu are două etape: U2 cântă în 14 mari oraşe din Europa până la 22 august (Cardiff) după care urmează America de Nord, primul concert la 12 septembrie (Chicago) şi ultimul la 28 octombrie (Vancouver).

BILETE ÎNTRE 30 ŞI 95 DE EURO. Paul Mc Guiness, managerul grupului irlandez, a ţinut foarte mult ca "preţul biletelor să n-o ia razna, pentru ca fanii U2 să poată participa la concerte în număr cât mai mare". Aşa s-a şi întâmplat, iar preţul biletelor la concertele  U2 este cuprins între 30 şi 95 de euro.

N-avem stadion
Organizatorii români au încercat să-i aducă pe U2 la Bucureşti, dar încercarea lor a eşuat pe motiv că nu avem un stadion de 50.000 de locuri. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu AC/DC care au solicitat sală de 20.000 de locuri sau stadion de 50.000. Astfel, Bucureştiul este singura capitală unde marile trupe nu pot cânta pentru că nu au unde!

Discuri pentru Player


Paul Van Dyk
THE VOLU­ME: THE BEST OF.
Unul dintre cei mai renumiţi DJ la nivel mondial, Paul Van Dyk şi-a lansat recent un dublu CD cu piese din cei 15 ani de activitate. Discul include colaborări cu Rea Garvey (Reamonn), Deep Dish sau Sinead O'Connor.

Mike Oldfield
TUBULAR BELLS.
Album legendar, relansat într-o variantă remixată. Andrew Daw, International Marketing Director la Universal Music Group, a spus: "Am avut numeroase cereri pentru reeditarea albumelor lui  Mike şi... ne-am conformat!" .

Jonas Brothers
LINES, VI­NES AND TRYING TI­MES. 
Noul CD conţine 13 piese ce au în prim-plan teme di­ferite. Referitor la titlu, Joe Jonas spune: "Lines se referă la ce-ţi spune lumea, Vines re­pre­zintă obstacolele, iar Trying Times sunt ceva personal".

×
Subiecte în articol: muzica