x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica TRAGEDIA unei cunoscute cantarete. A înfrânt CANCERUL, dar nu va mai putea cânta din cauza unei greșeli din timpul operației

TRAGEDIA unei cunoscute cantarete. A înfrânt CANCERUL, dar nu va mai putea cânta din cauza unei greșeli din timpul operației

08 Apr 2016   •   13:11
TRAGEDIA unei cunoscute cantarete. A înfrânt CANCERUL, dar nu va mai putea cânta din cauza unei greșeli din timpul operației

La începutul anilor 2000 cunoștea celebritatea la nivel mondial cu trupa t.A.T.u, dar din păcate, boala cumplită cu care s-a luptat și-a pus amprenta asupra ei și, probabil, în viitor nu va mai cânta.

Yulia Volkova, jumătatea brunetă a duo-ului pop din Rusia, a învins cancerul, însă o eroare survenită în timpul operației a lăsat-o fără voce.

Cântăreața de 31 de ani care a suferit de cancer tiroidian este acum în afara oricărui pericol, dar a relatat că inițial, după intervenția chirurgicală nu putea să vorbească deloc.

Volkova și-a ascuns boala de ochii lumii timp de patru ani, chiar și atunci când s-a reunit cu Lena Katia pentru a cânta în deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Sochi.

Potrivit mirror.co.uk, rusoaica, mama a doi copii, a fost dezamagită de atitudinea celor apropiați, de faptul că aceștia s-au arătat indiferenți în fața suferinței ei:

„Mulți prieteni, pe care îi consideram apropiați, au dispărut(…) Înainte de operație, au început să sune, să ma încurajeze.”

„Când totul s-a sfârșit și mi-au auzit vocea, și-au dat seama că nu mai au nevoie de mine. Nimeni nu m-a mai sunat, nici măcar Lena.”

×
Subiecte în articol: tatu trupa tatu cancer cancer tiroida