x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Adam Lambert: Industria muzicală împiedică artiştii homosexuali să folosească pronume de gen masculin în versurile lor

Adam Lambert: Industria muzicală împiedică artiştii homosexuali să folosească pronume de gen masculin în versurile lor

16 Apr 2016   •   13:20
Adam Lambert: Industria muzicală împiedică artiştii homosexuali să folosească pronume de gen masculin în versurile lor

Cântăreţul Adam Lambert, care va concerta alături de trupa Queen la Bucureşti, pe 21 iunie, este de părere că industria muzicală încă nu se simte confortabil ca artiştii homosexuali să folosească pronume de gen masculin în versurile lor, informează contactmusic.com.

 

Adam Lambert, care a devenit în 2012 primul artist homosexual declarat ce a ajuns pe primul loc în topul Billboard cu albumul ”Trespassing”, este de părere că, deşi atitudinea se schimbă, există încă unii oameni din industrie care trebuie convinşi pentru a permite artiştilor gay să se exprime liber prin versurile lor.

”Industria muzicală împiedică artiştii homosexuali să folosească pronume de gen masculin în versurile lor”, a declarat artistul pentru Digital Spy.

 

”Cred că sunt multe lucruri, în general, care s-au schimbat în vederea acceptării comunităţii LGBT. Oamenii devin mai puţin ignoranţi, iar generaţiile mai tinere spun «Şi ce?». Asta se amestecă şi afectează cultura pop. Mai mulţi artişti ar trebui să ajute la schimbarea de atitudine. Cred că asta se va întâmpla uşor, dar sigur”, a spus Adam Lambert.

Show-ul Queen + Adam Lambert va avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 21 iunie, iar trupele Grimus, Jeremy? şi Electric Pyramid cântă în deschiderea evenimentului.

Brian May, Roger Taylor şi Adam Lambert au cântat pentru prima dată în această formulă în 2009, susţinând împreună de atunci numeroase show-uri sold-out în Statele Unite, America de Sud şi Europa.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online, pe eventim.ro, şi în magazinele partenere, la mai multe categorii de preţ: 535,50 de lei (tribună),  310,50 de lei (golden circle), 220,50 de lei (gazon A) şi 126,00 de lei (gazon B), preţuri la care se adăugă comisionul de ticketing. 

 

Adam Mitchel Lambert, născut pe 29 ianuarie 1982, în San Diego (Statele Unite), este cântăreţ, compozitor şi actor american, devenit cunoscut, în 2009, în urma participării la concursul TV ”American Idol”, unde s-a clasat pe locul al doilea. Discografia sa cuprinde, până în prezent, trei albume - ”For Your Entertainment” (2009), ”Trespassing” (2012) şi ”The original High” (2015), care au fost vândute în peste 2,5 millioane de copii. 

Sursa news.ro

×
Subiecte în articol: adam lambert