x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Afirmația șocantă făcută de medicul lui Michael Jackson. Informația a bulversat o lume întreagă

Afirmația șocantă făcută de medicul lui Michael Jackson. Informația a bulversat o lume întreagă

10 Iul 2018   •   18:23
Afirmația șocantă făcută de medicul lui Michael Jackson. Informația a bulversat o lume întreagă

Medicul personal al megastarului Michael Jackson a făcut o afirmație care a bulversat o lume întreagă. Conrad Murray spune că tatăl cântărețului l-ar fi castrat pe regele pop-ului pentru ca acesta să îți păstreze vocea înaltă.

Conrad Murray, care a ispășit o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru omor prin imprudență, a făcut respectiva afirmație într-o înregistrare video în care îl acuză fățiș pe Joe Jacskon, care a murit luna trecută, că și-ar fi castrat fiul pentru ca acesta să îți păstreze calitățile vocale și dincolo de adolescență.

Murray susține că Jackson i-ar fi administrat fiului său injecții cu hormoni când Michael avea 12 ani spunând că vrea să-i vindece acneea și să îi oprească vocea din schimbare. Murray nu face aceste afirmații pentru prima oară. Medicul a mai spus același lucru și în cartea pe care a publicat-o în anul 2016.

Regele muzicii pop a murit în anul 2009 după o supradoză cu propofol și sedative. Michael a ajuns faimos încă din timpul copilăriei când cânta cu frații săi în formația The Jackson 5.

Murray spune că Michael i s-a confesat în legătură cu multele abuzuri la care a fost supus de tatăl său și care i-au adus ”suferințe inimaginabile”. Medicul spune că Joe Jackson a fost unul dintre cei mai răi tați din istorie.

În anul 2011, Alain Branchereau, chirurg vascular francez, a spus că Michael Jackson a fost castrat chimic cu hormonul sintetic Cyproterone. Chirurgul spune că a cercetat efectele medicamentului și după ce a discutat și cu specialiști în domeniu că medicametul împiedică creșterea părului pe corp cât și a laringelui. Hormonul afectează și dezvoltarea oaselor și poate determina un aspect fizic fragil.

×
Subiecte în articol: michael jackson castrat chimic