x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Alina Manole. Epilog 2013: un concert cu multe cadouri!

Alina Manole. Epilog 2013: un concert cu multe cadouri!

de Dana Andronie    |    09 Dec 2013   •   15:21
Alina Manole. Epilog 2013: un concert cu multe cadouri!
Alina Manole nu e un star... e o stare. O stare pe care o simt cei care au simţit pasiune, iubire, îndrăgostire, pentru cei suficient de sinceri cu ei înşişi încât să aibă, cel puţin, un adevăr de ascuns. Muzica Alinei nu se încadrează într-un stil anume. La un moment dat a purtat eticheta folk-jazz. Apoi a devenit, prin ecourile care au însoţit fiecare apariţie pe scenă, “stilul Alina Manole”. Cei care vin la spectacolele “fetei cu Luna Pătrată” ştiu deja că nicio apariţie scenică nu este la fel, că nimic nu te pregăteşte pentru ceea ce vei simţi, ca spectator, pentru vindecarea de după. 

Alina Manole se recomandă: “Sunt o păcătoasă”, asumându-şi adevărurile pe care majoritatea nu şi-o poate asuma din cauza convenţiilor... 
Epilogul muzical al anului 2013 o va readuce pe scenă alături de câţiva dintre artiştii alături de care cântă în mod obişnuit: Raul Kuşak, Dan Nicolau şi Ovidiu Condrea. 
Alina va rămâne în ipostaza de chitarist şi mesager al iubirilor reale, al amanţilor, al poveştilor interzise... Aşadar, sunteţi poftiţi pe 16 decembrie, de la ora 20:30, la Puzzle Cafe Bistro (Calea Victoriei nr 155). Un bilet costă 30 de lei. Rezervare se poate face la numărul: 077 21 600 31. 

Concertul de final de an, pe care Alina Manole îl susţine cu regularitate de câţiva ani încoace, aduce spectatorului câteva exclusivităţi de sezon: cântecele de iarnă (aflate pe albumul “Cu drag”), cântecele noi care s-au lansat, rând pe rând, cadourile pe care fiecare dintre cei prezenţi la seara de concert le va primi o dată cu biletul de intrare, şi – în cazul “epilogului” de 2013 - un invitat muzical. Marius Matache este artist, blogger, doctor în chimie şi un entuziast, când vine vorba de promovarea evenimentelor folk (prin Forevefolk.com) şi jazz (prin Jazzculture.ro). Anul acesta şi-a lansat primul album cu care a călătorit în 22 de oraşe din România şi acest efort de artist independent trebuie “sancţionat” public la final de an. 

Seara de 16 decembrie va fi specială. O parte dintre voi o ştiţi. O puteţi considera cadou de sărbători sau cel mai frumos mod prin care puteţi trasa linia iubirilor voastre din 2013.
 

×