x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Alte concerte live

Alte concerte live

de Alex Revenco    |    03 Dec 2009   •   00:00

Ca întotdeauna, luna decembrie e plină de evenimente muzicale, iar cluburile din Capitală se întrec în oferte pentru toate gusturile.



Astă-seară, de la ora 21:00, în Club Mojo - Brit Room, în cadrul seriei de concerte OneDay Live Mojo Sessions concertează The Pixels şi Mes Quins. Biletul este 15 lei şi se găseşte la intrare. Tot astăzi, ora 21:00, Ada Milea face show în clubul 100 Crossroads, din Calea Moşilor.

VINERI

Mâine, Jay-Jay Johanson are concert în The Ark. Supranumit de presa de specialitate "bravul cavaler melancolic" sau "neobositul creator al synth-pop-ului dansabil", Jay-Jay a reuşit cu ajutorul melodiilor sale să mângâie inimile multor suflete de-a lungul carierei sale, începută în 1996. Preţul unui bilet este de 60 de lei. Tot vineri, de la ora 20:00, în Club Fire este Bumbapa live. După care este after-party Loving Fire- Balkan Kultur Set by Mr. Coro.

SÂMBĂTĂ
Sâmbătă, 5 decembrie, vine rândul lui Jose Gonzalez să concerteze în The Ark. Muzica introvertită, dar caldă şi tonalităţile joase propuse de Gonzalez captează audienţa, fiind uşor accesibil atât consumatorului de muzică indie, cât şi ascultătorului mai putin pretenţios. Un talent aparte, Jose are acel ceva care te face să reacţionezi imediat la muzica sa, încă de la primele acorduri. Presa muzicală britanică îl ridică în slăvi, iar difuzările la radio şi apariţiile live îi întăresc statutul de cantautor de mare succes. Preţul unui bilet este 65 de lei.

DUMINICĂ
Silver Church găzduieşte duminică, după ora 20:30, lansarea unui nou mixtape, intitulat "Ap. 71", semnat Agresiv şi realizat de Okapi Sound. La spectacol intrarea este 20 de lei şi primii 150 de spectatori vor primi cadou un CD. Cei care locuiesc la ap. 71 vor intra pe gratis la eveniment, cu condiţia să nu-şi uite buletinul acasă!

×
Subiecte în articol: muzica