x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Aniversare E.M.I.L. Concert în Fabrică

Aniversare E.M.I.L. Concert în Fabrică

de Alex Revenco    |    29 Oct 2010   •   00:00
Aniversare E.M.I.L. Concert în Fabrică

Mâine seară, alături de prieteni, fani, amatori de pogo şi crowdsur­fing, colegi de scenă etc., grupul E.M.I.L. sărbătoreşte (şi lansează DVD-ul) "10 Ani de Abuzuri, Excese şi Imoralităţi", în cadrul unui concert aniversar în Club Fabrica.

Deşi nu au fost niciodată urmăriţi de paparazzi, E.M.I.L.-ii au avut "no­ro­cul" ca de-a lungul timpului să fie filmaţi de cei din jur în cele mai ne­potrivite situaţii.

Chitaristul Gabi Geor­gescu a spus: "Cum ideile proas­te s-au ţinut lanţ în istoria for­maţiei, pe DVD se vor regăsi cele mai importante momente din viaţa trupei, puse cap la cap într-un do­cumentar de aproximativ două ore".

Tot el a recunoscut că "în zece ani trupa a înregistrat trei albume, câ­teva videoclipuri, nenumărate con­cer­te şi vreo 5.000 de beri reci mai târziu.... 10 ani de E.M.I.L. arată ma­turitatea unor puşti care, ui­tân­du-se în spate, nu regretă nici o clipă din ceea ce, poate, a însemnat «cizelarea» lor. Este vorba despre ale­gere, despre ideea că orice faci, dacă te ajută să fii fericit şi împlinit, este alegerea corectă".





×
Subiecte în articol: muzica