x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Antonia, primul nume confirmat la festivalul “Sinaia Forever”

Antonia, primul nume confirmat la festivalul “Sinaia Forever”

de Dana Andronie    |    08 Sep 2013   •   17:23
Antonia, primul nume confirmat la festivalul “Sinaia Forever”

Oraşul de la poalele Munţilor Bucegi se va îmbrăca în straie de sărbătoare, cu prilejul celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului “Sinaia Forever” (27-29 septembrie). Mii de turişti vor trăi, trei zile, o poveste frumoasă, pe care primăria a denumit-o, de data aceasta, “Via Sinaia Forever”. 

Festivalul este unic în România, în fiecare an venind cu un alt concept. Timp de 19 ani s-au abordat teme ca: toamna, muntele, istoria regală a oraşului, natura, cultura, dragostea, schiul sau Casinoul.

Tema ediţiei din anul acesta este “Via Sinaia Forever” şi a fost aleasă special pentru a sărbători un proiect important pentru Sinaia. Echipa primăriei a câştigat un proiect din fonduri europene, în valoare de 20 de milioane de euro. “Centrul staţiunii se transformă în Via Sinaya - Design Verde Deschis - un proiect de regenerare urbană, fără precedent. Un asemenea proiect îţi schimbă viaţa!”, ne-a declarat Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

V-am promis că vă vom face cunoscute numele artiştilor care vor concerta pe scena din Parcul “Dimitrie Ghica”. Iată primul personaj care va juca, anul acesta, un rol important în povestea “Sinaia Forever”: Antonia. Este o artistă pe val, multe artiste tânjind la celebritatea ei.

A crescut cântând toate coloanele sonore de la filmele Disney. Organiza adevărate show-uri în mijlocul sufrageriei.. Iar acum nu-şi poate imagina o altă carieră: “Poate mi-aş deschide cel mai mare şi mai colorat magazin de dulciuri”, s-a aventurat artista, dezvăluind astfel unul dintre visele sale. Antonia chiar îşi îndeamnă fanii să îşi urmeze visele, să lupte pentru ele, să fie mereu pozitivi, căci această satisfacţie, a visului împlinit, aduce cu ea o bucurie incredibilă. Aşa că nu-i exclus ca în ziua în care Antonia se va lăsa de cântat să auzim că îşi va deschide un magazin de dulciuri. 
Pentru cele trei zile de poveste, Primăria oraşului Sinaia nu va scoate din vistierie niciun bănuţ, toată cheltuiala fiind suportată de sponsori măriminoşi. Se pare că organizatorii se vor întrece anul acesta pentru a realiza cea mai frumoasă şi mândră ediţie între toate cele, aşa cum se tot povesteşte din 1994 încoace. (Dana Andronie)


×