x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Artistul britanic Rod Stewart a primit titlul de cavaler din partea prinţului William

Artistul britanic Rod Stewart a primit titlul de cavaler din partea prinţului William

12 Oct 2016   •   10:51
Artistul britanic Rod Stewart a primit titlul de cavaler din partea prinţului William
Sursa foto: wikimedia

Cântăreţul britanic Rod Stewart se poate autointitula Sir Roderick, după ce a primit titlul de cavaler din partea prinţului William într-o ceremonie ce a avut loc, marţi, la Palatul Buckingham, informează Reuters.

Muzicianul născut în Londra, a cărui carieră include hituri precum ''Have I Told You'', ''You Wear It Well'' şi ''Tonight's the Night'' a fost recompensat pentru cariera de peste 50 de ani în industria muzicală, dar şi pentru acţiunile sale caritabile. ''E minunat, chiar e. Este uluitor'', a declarat artistul reporterilor după eveniment. 

Rod Stewart, în vârstă de 71 de ani, care a fost căsătorit de trei ori, a fost însoţit la ceremonie de actuala sa soţie, Penny Lancaster, şi de cei mai mici copii, Aiden şi Alastair. 

Muzicianul a adăugat că prinţul William l-a întrebat dacă va mai susţine turnee şi dacă va mai înregistra melodii. ''Am răspuns da pentru că am opt copii, nu am prea multe opţiuni, iar premiul a fost binemeritat. A fost o după-amiază lungă şi minunată'', a completat celebrul cântăreţ britanic, citat de Agerpres.

×