x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Schimbări majore în desfăşurarea concursului X Factor!

Schimbări majore în desfăşurarea concursului X Factor!

27 Iul 2016   •   12:02
Schimbări majore în desfăşurarea concursului X Factor!

Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bãnicã Jr. pornesc în cãutarea factorului X...

Un nou sezon al super show-ului „X Factor” revine din toamnă la Antena 1, iar pregătirile sunt deja în toi. Dupã ce caravana „X Factor” a strãbãtut ţara în lung şi în lat, trecând chiar graniţa în Republica Moldova, în căutarea următorului super star al României a sosit momentul marii întâlniri cu noua generaţie de juraţi.

Luni, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bãnicã Jr. au pornit în cãutarea factorului X, printre sutele de concurenţi care s-au prezentat la preselecţii. Cei patru artişti sunt în premierã în aceastã formulã într-un show de divertisment, iar Carla’s Dreams este pentru prima datã în rol de jurat.

“Veteranii” show-ului l-au primit cu braţele deschise pe cel mai nou membru al juriului, ba chiar i-au împãrtãşit şi mici secrete din bucãtãria internã a show-ului, în pauzele dintre filmãri.

Pentru prima zi de audiţii, juratul a optat pentru o picturã în culorile portului traditional moldovenesc, care s-a asortat perfect cu ţinuta Deliei.

Rãzvan şi Dani s-au “mutat” şi ei, vreme de 11 zile în backstage, locul din care rãsunã ultimele cuvinte de încurajare şi se transmit valuri de emoţii pentru concurenţii de pe scenã. Cei doi prezentatori s-au declarat încântaţi de ce au vãzut în prima zi de audiţii: “Odatã cu noul val de tineri ce se înscriu la „X Factor”, observãm cu toţii cã avem concurenţi din ce în ce mai pregãtiţi”, a mãrturisit Dani, iar Rãzvan Simion a completat şi el cã „factorul X nu e uşor de gãsit, dar ajungând deja la cel de-al şaselea sezon, ne place sã credem cã am reuşit sã îl cultivãm. Anul ãsta, mai mult de jumãtate dintre cei care vor urca pe scenã au crescut cu formatul ãsta spectaculos de tv”, a declarat Rãzvan.

 Toţi cei care doresc sã vadã live un show la puterea X sunt invitaţi sã participe ca spectatori la filmãrile pentru cel de-al şaselea sezon „X Factor”, care au loc la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, situat în Bd. Tineretului, nr. 8-10, din 25 iulie, începând cu ora 13 pentru prima parte a filmării și ora 18 pentru cea de-a doua. Audițiile îi vor aduce pe cei care vor păși pe scenă față în față cu juriul X Factor și prima șansă de a demonstra că merită să intre în competiție.


Printre noutãţile pe care le aduce noul sezon se numãrã şi faptul cã anul acesta vor exista patru grupe: 14-24 fete, 14-24 bãieţi, peste 24 de ani şi Grupuri. Etapa bootcampului aduce şi ea modificãri majore, anul acesta juraţii vor putea apela la „Scaunul de aur” sau scurtãtura care va duce un concurent direct în galele live ale show-ului. Pânã a ajunge în bootcamp însã, concurenţii vor avea nevoie de 3 „DA” la audiţiile cu juriul, etapã ce anul acesta va avea loc între 25 iulie şi 9 august, la Palatul Naţional al Copiilor, din Bucureşti.

×