x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Azi, Viţa de vie cântă acustic în Jukebox Venue

Azi, Viţa de vie cântă acustic în Jukebox Venue

de Alex Revenco    |    22 Mar 2012   •   19:12
Azi, Viţa de vie cântă acustic în Jukebox Venue

Dupa concertul de la Filarmonica Banatul din Timisoara, Vita de vie a urcat pe scena operei Nationale din Bucuresti, unde a fost sold out. Pentru ca biletele pentru spectacolul de la Opera s-au epuizat, formatia a programat si un al treilea show, in aceasta seara, in Jukebox Venue. 'Faptul ca vom canta cu casa inchisa ne face sa avem sentimente contradictorii: pe de o parte bucuria ca sala s-a umplut, dar in acelasi timp simtim tristetea ca nu toti fanii nostri vor putea sa vina la concert' a spus Adi Despot, la conferinta de presa dedicata evenimentului.

Vita de Vie, cunoscuta pentru dinamismul si energia degajata in concerte, reuseste de aceasta data sa-si incante admiratorii sezand pe scaune. La Opera, Adrian a prezentat 'vita standard' din ultimii ani (Cezar Popescu- chitara, Adrian Despot- vocal, chitara, percutie, Adrian Ciuplea- bass, violoncel, Sorin Danescu- claviaturi, Sorin 'Pupe' Tanase- tobe) la care, pe perioada proiectului acustic, se mai adauga 'un butas'. Este vorba despre Mandela Gajol (percutie, instrumente de suflat), un apreciat instrumentist de jazz, cunoscut (mai ales) din colaborarile avute cu chitaristul Jimmy Cserkesz.

Prieten de vreo opt- noua ani cu cei din Vita de vie, n-au cantat impreuna decat de cateva ori. In concertul acustic, Vita de vie interpreteaza in jur de douazeci de piese, printre care: Iamma, Visele, Imi pasa, Vinolamine, Alunga tacerea, Cad, Mori, Visare , Azi, Basul... etc. Sunt de remarcat trei invitati de marca: Tudor Chirila & Eugen Caminschi – la 'Ce conteaza' sI Alexandrina Hristov- Varza.

×
Subiecte în articol: muzica