x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Baietii de la Animal X au cumparat gazon de 13 metri pentru concertul aniversar

Baietii de la Animal X au cumparat gazon de 13 metri pentru concertul aniversar

de Cosmina Stoicescu    |    16 Mai 2012   •   15:26
Baietii de la Animal X au cumparat gazon de 13 metri pentru concertul aniversar

Membrii trupei Animal X vor sustine joi seara un concert aniversar in Club Tribute din Bucuresti, cu ocazia implinirii a 13 ani de activitate in muzica romaneasca.

Artistii au pregatit un spectacol ce va contine hiturile lor din 1999 pana in prezent si isi vor primi fanii pe un covor de iarba verde lung de 13 metri. Gazonul este o varianta a clasicului covor rosu si reprezinta o noua modalitate a artistilor de a atrage atentia publicului spre natura.

In plus, baietii din trupa Animal X au pregatit 13 arbusti de liliac, in ghiveci, pe care ii vor oferi la finalul concertului drept cadou la tombola admiratorilor lor.

"Am crescut impreuna, ne-am maturizat si ne-am transformat impreuna cu fanii nostri. Este normal ca acum, dupa 13 ani, sa pregatim fanilor nostri un concert cu adevarat special', declara Serban Copot de la Animal X.

Animal X este o trupa care a scris istorie in muzica romaneasca prin hituri precum "Pentru ea', "N-am crezut', "Balada', "Nisip purtat de vant', "Ca la inceput' si au avut cel mai mare fan-club din istoria trupelor romanesti.

×