x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Beyonce a ajuns pe locul 1 în topul din Marea Britanie

Beyonce a ajuns pe locul 1 în topul din Marea Britanie

de Alex Revenco    |    07 Iul 2011   •   21:00
Beyonce a ajuns pe locul 1 în topul din Marea Britanie

Frumoasa interpreta a ajuns din nou in fruntea clasamentelor muzicale, cu cel mai nou album, intitulat '4'. Asta s-a intamplat dupa concertul sustinut la festivalul Glastonbury de anul acesta, cand Beyonce a scris istorie, devenind prima femeie desemnata headliner la Glastonbury, cel mai tare festival din lume.
Timp de 90 de minute, cat a durat show-ul, ea a cantat in fata a peste 100.000 de oameni piese clasice de la Destiny’s Child, melodii de pe noul album, '4', dar si cateva coveruri.

Cand a urcat pe scena, interpreta a spus: 'Glastonbury, vreau sa stiti ca, in acest moment, sunteti martori la implinirea visului meu! Vreau sa va multumesc din toata inima pentru ca m-ati primit in aceasta seara, pe mine si formatia mea. Intotdeauna mi-am dorit sa fiu rock star, iar in aceasta seara suntem, cu totii, staruri rock!'. Beyonce se numara printre artistii care au beneficiat de ceea ce Official Charts Company a numit 'efectul Glastonbury', adica clasarea pe primele locuri in clasamentele din UK, imediat dupa festival.
Iata topul: 1. Beyonce – '4', 2. Adele – '21', 3. Lady Gaga – 'Born This Way', 4. Take That – 'Progressed', 5. Adele – '19'.

Discuri pentru Player
Red Hot Chili Peppers - I’m With You. Noul album, ce urmeaza sa apara la 30 au­gust, a fost inregistrat la East West in Los Angeles si Shangri – in Malibu, fiind produs de faimosul Rick Rubin, cel care a lucrat si precedentele albume ale trupei: 'Stadium Arcadium', 'By the Way', 'Californication', 'One Hot Minute' si 'Blood Sugar Sex Magik'. Este primul material nou al formatiei in ultimii cinci ani.

Green Day - Awesome As F**k. CD si DVD aparut in luna martie a acestui an, ce contine inregistrari audio efectuate din timpul turneului '21st Century Breakdown' din 2009 si 2010, imaginile fiind 'trase' in timpul concertelor din Tokyo, Japonia. Iata cateva titluri: 'Know Your Enemy', 'East Jesus Nowhere', 'Holiday', 'Cigarettes And Valentines', 'Burnout', 'Pasalaqua', 'When I Come Around'.

Transformers 3 - Dark of the Moon. Coloana sonora a filmului contine o serie de piese interpretate de cateva nume mari din industria muzicala, precum: Linkin Park, My Chemical Romance, Serj Tankian, Mastodon, Goo Goo Dolls, Stone Sour. Toate aceste trei albume se vor gasi si la noi prin Roton, ce urmeaza sa sustina exploatarea catalogului Warner prin label-ul Green Tree Records.

×
Subiecte în articol: muzica