x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Beyonce începe miercuri, la Miami, un amplu turneu internaţional

Beyonce începe miercuri, la Miami, un amplu turneu internaţional

27 Apr 2016   •   21:59
Beyonce începe miercuri, la Miami, un amplu turneu internaţional

Noul turneu internaţional al celebrei Beyonce, ''Formation World Tour'', începe miercuri, pe stadionul Marlins Park din oraşul american Miami, după care va continua până în 14 iunie prin SUA şi Canada, informează EFE.

Cea numită ''Prinţesa muzicii pop'' de o publicaţie apărută miercuri în statul american Florida va cânta apoi în Europa, unde primul său show este programat pentru 28 iunie, în Marea Britanie. Urmează spectacole în Germania, Elveţia, Olanda, Italia, Franţa, Danemarca, Suedia, Belgia şi Spania.

Turneul, al cărui nume este legat de discul single ''Formation'', lansat în luna februarie, a fost anunţat la 7 aprilie. Zece zile mai târziu, organizatorii au comunicat că se vânduseră aproape un milion de bilete şi că s-a închis deja casa pentru 15 din totalul celor 40 de concerte planificate.

Cele mai ieftine bilete pentru concertul din Miami au costat o sută de dolari, dar cu câteva ore înainte de acest eveniment artistic se vindeau, la suprapreţ, bilete pentru zona VIP cu preţuri cuprinse între trei şi patru mii de dolari.

Poliţia a decis abia în ultimele zile să asigure paza pe stadionul Marlins în timpul show-ului. Iniţial poliţiştii au avut intenţia să recurgă la un sabotaj în semn de protest pentru mesajul - considerat de ei antipoliţienesc - transmis de voluptuoasa vedetă de 34 de ani în intervenţia sa de la Super Bowl. AGERPRES

×
Subiecte în articol: beyonce