x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Beyonce va cânta la un miting electoral al Kamalei Harris

Beyonce va cânta la un miting electoral al Kamalei Harris

de Redacția Jurnalul    |    24 Oct 2024   •   22:45
Beyonce va cânta la un miting electoral al Kamalei Harris
Sursa foto: Hepta

Beyonce va apărea vineri alături de Kamala Harris la un miting în Houston, Texas, unde se așteaptă să susțină un concert, scrie Sky News.

Cântăreața Beyonce va fi prezentă vineri la un miting al vicepreședintelui Kamala Harris, conform informațiilor furnizate de rețeaua NBC News. Conform surselor citate de NBC, artista va urca pe scenă în orașul său natal, Houston, Texas, pentru a o susține pe Harris. Este așteptat ca Beyonce să susțină un concert în cadrul acestui eveniment.

Kamala Harris a folosit frecvent melodia „Freedom” a lui Beyonce pentru a se prezenta la mitinguri, iar campania și-a început-o chiar cu acest hit. În prima sa prezentare electorală oficială, Harris a declarat: „Există oameni care cred că ar trebui să fim o țară a haosului, fricii și urii. Dar noi? Alegem ceva diferit. Alegem libertatea”.

În ciuda sprijinului din partea celebrei cântărețe, Donald Trump se bucură de un avantaj confortabil în Texas, stat care nu a votat pentru un candidat democrat din 1976, când alegătorii l-au ales pe Jimmy Carter în detrimentul lui Gerald Ford.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: beyonce kamala harris alegeri