x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Bilete la Eric Clapton

Bilete la Eric Clapton

de Alex Revenco    |    27 Mai 2010   •   00:00

Pentru concertul Eric Clapton & Steve Winwood, de la 11 iunie pe Stadionul "Iolanda Balaş Soter", au mai rămas 2.000 de bilete. Interesul faţă de acest concert a fost uriaş, biletele de 179,20 şi 293 de lei fiind deja epuizate. Pentru a răspunde cererii, au fost puse în vânzare încă 2.000 de bilete, la categoriile de preţ 349, 293 şi 179,20 lei, cu locuri în tribună.

Concertul face parte din turneul european, care a început la 18 mai a.c., în Birmingham, Marea Britanie. Eric Patrick Clapton, chitarist, compozitor şi interpret de blues-rock britanic, este singurul muzician inclus de trei ori în Rock and Roll Hall of Fame: pentru prima sa formaţie, Yardbirds, pentru supergrupul Cream (cu Jack Bruce şi Ginger Baker), dar şi ca artist solo.

Steve Winwood compune şi interpretează rock, blues-rock şi jazz. A câştigat mai multe Premii Grammy şi se află pe locul 33 în topul "100 cei mai buni cântăreţi ai tuturor timpurilor".
Eric Clapton & Steve Winwood Live în România este un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

×
Subiecte în articol: muzica eric clapton