x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Blitzkrieg va cânta toate hiturile Ramones

Blitzkrieg va cânta toate hiturile Ramones

de Alex Revenco    |    08 Apr 2012   •   18:30
Blitzkrieg va cânta toate hiturile Ramones

Supravietuitorul legendarei formatii Ramones, sustine un turneu mondial care a inceput in SUA, a ajuns in Europa, urmatoarele concerte vor fi in Orientul Indepartat, dupa care, in iunie- iulie, din nou in Europa. In aceasta seara, Marky Ramone- tobe, Michale Graves (ex Misfits)- solist vocal, Crazy Joe- chitara, vin la Bucuresti !

Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment in Jukebox Venue se va desfasura dupa cum urmeaza: accesul publicului in club la ora 20.00, Niste Baieti canta la 21.30 iar Marky Ramone's Blitzkrieg la 22.30. Marky Ramone a fost, timp de 15 ani, tobosarul formatiei punk Ramones, una dintre cele mai importante trupe din intreaga istorie a muzicii rock. Inclusa, in 2002, in Rock and Roll Hall of Fame, Ramones a fost desemnata, in acelasi an, a doua cea mai mare formatie din istorie, dupa Beatles (potrivit revistei Spin). Anul trecut, Marky Ramone a primit premiul Grammy (foto) pentru intreaga activitate.

Inainte de concertul de la Bucuresti, Marky Ramone a acordat un interviu exclusiv "Jurnalului National':

●Jurnalul National: De ce in SUA, Graham Vander Veen este basistul formatiei Blitzkrieg, iar in Europa sI Asia canti cu Martin Blitz ?
● Marky Ramone: Pentru ca Martin, din motive personale, nu a putut veni in SUA nici in martie sI nu va putea veni nici in etapa a doua a turneului nord american. El este, oficial, basistul formatiei, dar pot sa-ti spun ca imi place mult sI ma inteleg foarte bine sI cu Graham.

● Am citit ca esti bun prieten cu Tony Bourdain, absolvent al Culinary Institute of America sI un renumit bucatar, care merge peste tot in lume. Cand veti face un turneu impreuna?
● Tony e sI el, tot timpul, foarte ocupat. Are de facut, pentru Travel Channel, emisiunile Anthony Bourdain: No Reservations sI The Layover, plus alte activitasi. Poate veni cu mine oricand vrea, el stie ca, intotdeauna, este binevenit.

● Imi plac mult mancarurile sI sosurile foarte picante. Am citit ca in SUA unul dintre acestea este...Marky Ramone's Sauce. As putea sa-l gasesc undeva, in Europa ?
● Nu, imi pare rau, se gaseste doar in Statele Unite sI cel mai sigur in Los Angeles.

● Cand crezi ca va fi gata un nou album Marky Ramones' Blitzkrieg ?
● Noua ne place sa inregistram discuri singles. Cand avem douasprezece cantece bune, atunci facem sI un album. Nu vreau sa existe presiune asupra noastra de genul 'trebuie sa faceti un album'. Cand e de facut un album vreau sa se faca cu placere, nu din obligatie.

● Inafara de piesele Ramones, Michale Graves va interpreta ceva din repertoriul Misfits ?
● Intr-un concert de aproximativ 90 de minute vom canta toate hiturile Ramones sI da, cateva piese Misfits

● Am vazut lista cantecelor de la alte concerte sI 95- 97% sunt Ramones dar sI coveruri dupa Louis Armstrong, Creedence Clearwater Revival sI Motorhead. La Bucuresti va fi la fel?
● Nu vreau sa spun inainte, vreu sa fie o surpriza!

Pentru concertul de luni, 9 aprilie, biletele sunt 60 de lei – la masa sI 40 de lei - in picioare, disponibile la intrarea in club.

×