x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Britney Spears se confruntă cu probleme de sănătate. Boala anunțată pe rețelele de socializare

Britney Spears se confruntă cu probleme de sănătate. Boala anunțată pe rețelele de socializare

07 Noi 2022   •   20:30
Britney Spears se confruntă cu probleme de sănătate. Boala anunțată pe rețelele de socializare

Britney Spears a dezvăluit pe Instagram că suferă de o leziune a nervilor care face ca anumite părți ale corpului ei să amorțească.

Superstarul pop în vârstă de 40 de ani a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă în timp ce împărtășea pe platforma de socializare încă unul dintre videoclipurile sale.

În legendă, cântăreața a scris "nu există leac, cu excepția lui Dumnezeu" pentru afecțiunile nervoase de care suferă, scrie Daily Mail.

"Leziunile nervoase sunt uneori cauzate de lipsa de oxigen la nivelul creierului", a spus ea: "Creierul tău se oprește la propriu."

Calificând-o drept o "problemă de lungă durată", Britney a adăugat cum totul a început "în acel loc în care nu respiram", referindu-se probabil la instituția în care a fost internată împotriva voinței sale în 2019: "În ultimii trei ani, de când am ieșit din acel loc, am trăit într-o ușoară stare de inconștiență"

Ulterior, Britney a intrat în detalii cu privire la simptomele sale, adăugând: "Leziunile nervoase fac ca anumite părți ale corpului meu să amorțească. Mă trezesc de cel puțin trei ori pe săptămână în pat și mâinile îmi sunt complet amorțite."

Britney Spears și-a recâștigat anul acesta libertatea după 13 ani în care s-a aflat sub o tutelă care controla modul în care își cheltuia banii, spectacole și medicamentele.

Tutela fusese decisă în 2008 şi s-a aflat în principal sub autoritatea lui Jamie Spears, tatăl lui Britney Spears. Ea a considerat că tatăl ei, Jamie Spears, a "pedepsit-o" în cei 13 ani, împiedicând-o "să se poată vedea cu cineva sau să spună ceva".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: britney spears boala