x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La 73 de ani, Bruce Springsteen a căzut pe scenă în timpul unui concert

La 73 de ani, Bruce Springsteen a căzut pe scenă în timpul unui concert

de Redacția Jurnalul    |    01 Iun 2023   •   01:00
La 73 de ani, Bruce Springsteen a căzut pe scenă în timpul unui concert
Sursa foto: Hepta

Bruce Springsteen, în vârstă de 73 de ani, a căzut pe scenă în timpul unui concert la Amsterdam. Muzicianul a căzut în timp ce interpreta piesa "Ghosts" la Johan Cruijff Arena din Amsterdam, sâmbătă.

O înregistrare video virală de pe TikTok arată cum cântărețul s-a împiedicat urcând scările spre scenă. În vârstă de 73 de ani, purtând o chitară în jurul gâtului, a rămas întins pe spate timp de câteva secunde, înainte ca cei din trupa E Street să se grăbească să-l ajute să se ridice.

"Noapte bună tuturor!" a strigat Springsteen în glumă, în timp ce mulțimea îl aclama.

Artistul părea nevătămat, în timp ce a trecut peste incident și și-a continuat spectacolul de trei ore.

Fanii au accesat rețelele de socializare pentru a-și exprima ușurarea față de reacția nonșalantă a celui care a câștigat 20 de premii Grammy.

"Slavă Domnului că nu i s-a întâmplat nimic lui Bruce Springsteen când a căzut pe scenă aseară", a scris un utilizator Twitter, anunță miercuri Page Six.

Un altul a adăugat: "L-am văzut pe Bruce Springsteen în seara asta, la un moment dat a căzut, dar mai târziu și-a rupt cămașa pentru a-și arăta pieptul și pentru a ne reaminti că este bărbat! Totul a fost foarte copleșitor".

Potrivit altor martori, căzătura "cu fața la pământ" a fost "urâtă".

Springsteen și E Street Band se află în mijlocul unui turneu mondial, care a început în Tampa, Florida, în februarie. Trupa va concerta în Marea Britanie, Elveția, Suedia, Germania, Norvegia și Belgia în timpul verii.

Cântărețul de la "Glory Days" se va întoarce în Statele Unite în luna august, după care urmează mai multe concerte în California.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bruce Springsteen

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bruce springsteen căzut pe scenă