x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Bruce Springsteen, grav bolnav. Și-a amânat toate concertele din septembrie

Bruce Springsteen, grav bolnav. Și-a amânat toate concertele din septembrie

de Redacția Jurnalul    |    07 Sep 2023   •   09:30
Bruce Springsteen, grav bolnav. Și-a amânat toate concertele din septembrie
Sursa foto: Hepta

Bruce Springsteen își amână concertele pe care urma să le susțină în septembrie alături de E Street Band, deoarece se confruntă cu o afecțiune gastrointestinală.

Muzicianul, în vârstă de 73 de ani, a împărtășit miercuri, pe pagina sa de Instagram, că "este tratat pentru simptome ale ulcerului gastro-duodenal, iar decizia medicilor săi este că ar trebui să amâne restul spectacolelor sale din septembrie", anunță CNN.

„Avem inima frântă că trebuie să amânăm aceste spectacole. În primul rând, ne cerem scuze fabuloșilor noștri fani din Philly (Philadelphia - n.r.) pe care i-am ratat acum câteva săptămâni. Ne vom întoarce pentru a recupera aceste spectacole și apoi altele”, a scris Springsteen.

"Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin. Ne-am distrat de minune la spectacolele noastre din SUA și așteptăm cu nerăbdare alte momente minunate. Ne vom întoarce în curând."

Potrivit Clinicii Cleveland, ulcerul peptic "apare atunci când se formează răni deschise în stomac sau în prima parte a intestinului subțire. Multe cazuri de ulcer peptic se dezvoltă deoarece o infecție bacteriană devorează mucoasa protectoare a sistemului digestiv".

Springsteen și trupa E Street Band mai aveau programate opt concerte până la sfârșitul lunii septembrie, inclusiv unul joi în Syracuse. Ei au cântat ultima dată duminică pe MetLife Stadium din East Rutherford, New Jersey.

Vestea vine după ce cântărețul a anulat două spectacole la mijlocul lunii trecute și a lansat un mesaj în care spunea că s-a "îmbolnăvit".

Anunțul de miercuri pe rețelele de socializare i-a asigurat pe deținătorii de bilete că vor apărea informații cu privire la datele reprogramate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bruce springsteen ulcer