x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cântăreţul sud-coreean Psy şi-a prezentat noul album şi două single-uri

Cântăreţul sud-coreean Psy şi-a prezentat noul album şi două single-uri

10 Mai 2017   •   21:10
Cântăreţul sud-coreean Psy şi-a prezentat noul album şi două single-uri

 Cântăreţul sud-coreean Psy, autor al hitului internaţional 'Gangnam Style', şi-a prezentat miercuri la Seul noul său album, intitulat '4X2=8', şi două single-uri incluse pe acesta, 'I luv it' şi 'New face', relatează EFE. 

Videoclipurile celor două piese au fost postate miercuri pe internet şi beneficiază de participarea cunoscutului actor Lee Byung-hun (apărut recent în noul remake hollywoodian 'Cei şapte magnifici') şi a cântăreţei Son Naeun din trupa de muzică K-pop sud-coreeană Apink. 

Ambele videoclipuri au acelaşi stil histrionic şi umoristic care l-au propulsat la faimă pe Psy şi conţin aceleaşi ritmuri antrenante şi moderne pe placul marelui public. 

'4X2=8', cuprinde 10 piese şi este primul album de studio al artistului din 2015. Psy a colaborat pentru acest album cu producătorul Yoo Geon-hyung, omul care se află în spatele majorităţii succeselor sale. 

Rapperul sud-coreean pe numele său real, Park Jae-sang, este considerat un adevărat idol în ţara lui pentru a fi triumfat pe scena internaţional şi a fi reuşit ca 'Gangnam Style' să fie până în prezent cel mai vizionat videoclip pe Youtube, cu peste 2,8 miliarde de accesări. 

De atunci, Psy a lansat şi alte videoclipuri precum 'Gentleman' sau 'Hangover', împreună cu rapperul american Snoop Dogg, care au avut însă un succes moderat comparativ cu mega-hitul 'Gangnam Style'.AGERPRES

×