x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cântăreţului R&B Chris Brown nu are voie să plece din Filipine

Cântăreţului R&B Chris Brown nu are voie să plece din Filipine

22 Iul 2015   •   17:51
Cântăreţului R&B Chris Brown nu are voie să plece din Filipine
Sursa foto: Eva Rinaldi

Cântăreţului R&B american Chris Brown i s-a interzis miercuri să plece din Filipine, unde a dat marţi un concert, el fiind acuzat de o organizaţie religioasă că nu ar fi participat un spectacol pe care trebuia să îl susţină în decembrie 2014, relatează 7sur7.be.

Iglesia ni Cristo (Biserica lui Cristos), sectă creştină filipineză, afirmă că solistul nu s-a prezentat la concertul din 31 decembrie şi face referire la 'manevre frauduloase'. 'Am aprecia orice ajutor pe care ni l-aţi putea da...împotriva producătorilor şi artiştilor care recurg la asemenea manevre frauduloase pentru a obţine bani de la entităţi legale în ţara noastră', a scris Glicerio Santos de la Iglesia ni Cristo într-o scrisoare adresată Ministerului Justiţiei.

Ministerul a decis că interpretul de 26 de ani trebuie să obţină o autorizaţie din partea autorităţilor care să precizeze că el nu are obligaţii legale restante în Filipine, arată într-un comunicat Elaine Tan, purtător de cuvânt al biroului de imigrări. Artistul a spus că nu a putut merge în Filipine în luna decembrie a anului trecut pentru a susţine concertul promis fiindcă îşi pierduse paşaportul, potrivit presei.

Nici Chris Brown, nici producătorul său nu au putut fi contactaţi miercuri pentru lămuriri, încheie 7sur7.be.

×