x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Céline Dion, mesaj de speranță pentru fani: „Mă voi întoarce”

Céline Dion, mesaj de speranță pentru fani: „Mă voi întoarce”

de Redacția Jurnalul    |    17 Iun 2024   •   11:15
Céline Dion, mesaj de speranță pentru fani: „Mă voi întoarce”
Sursa foto: Hepta

„Voi reveni pe scenă. Nu știu când, dar mă voi întoarce pe scenă". Céline Dion a transmis un mesaj de speranță pentru fanii ei francezi.

Céline Dion a transmis mesajul înaintea unui interviu exclusiv la postul TF1.

Cântăreața în vârstă de 56 de ani, care se confruntă cu o boală autoimună rară numită sindromul de persoană rigidă, a fost nevoită să anuleze mai multe concerte programate pentru 2023 și 2024.

Însă, într-un videoclip adresat fanilor, vedeta originară din Quebec a transmis un mesaj plin de încredere: „V-am rugat să veniți să cântați cu mine foarte des. Ați venit de fiecare dată, au fost cadouri și călătorii extraordinare prin muzică, prin cuvinte, prin tristețe, prin multă bucurie de asemenea, toată această energie pozitivă prezentă în jurul meu".

Vestea cea mare pentru fanii lui Céline Dion este că artista intenționează să revină pe scenă, chiar dacă deocamdată nu are un termen anunțat: „Voi reveni pe scenă. Nu știu când, dar mă voi întoarce pe scenă."

Interviul acordat postului francez TF1 a fost realizat înaintea lansării documentarului „Je suis: Céline Dion", care va putea fi vizionat pe platforma Prime Video începând cu data de 25 iunie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: celine dion fani