x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Chris Brown cere iertare fanilor pentru că a lovit-o pe Rihanna (Video)

Chris Brown cere iertare fanilor pentru că a lovit-o pe Rihanna (Video)

21 Iul 2009   •   00:00
Chris Brown cere iertare fanilor pentru că a lovit-o pe Rihanna (Video)

Starul american Chris Brown şi-a cerut scuze fanilor. La aproape şase luni după ce a agresat-o pe cântăreaţa Rihanna, fosta sa iubită, artistul a povestit cât de mult regretă cele întâmplate într-o înregistrare video postată pe site-ul personal.





"Ceea ce am făcut este de neiertat", a declarat Brown în faţa camerei. El regretă că nu a ştiut să acţioneze altfel în situaţia respectivă şi a ales calea cea mai violentă. Cântăreţul a mărturisit că a căutat ajutor specializat pentru ca incidentul din luna februarie să nu se mai repete.

Chiar şi aşa a fost acţionat în justiţie de Rihanna. După o înţelegere încheiată cu procurorii, Brown s-a ales doar cu 180 de zile de muncă în folosul comunităţii. Pedeapsa va fi pronunţată oficial luna viitoare.

Starul de muzica RNB Chris Brown, in varsta de 20 de ani, a pledat vinovat in fata acuzatiilor de hartuire aduse de fosta sa iubita, cantareata Rihanna. El a scapat astfel de inchisoare si a fost condamnat la cinci ani de libertate sub supraveghere si sase luni de munca in folosul comunitatii, scrie AFP. 

Rihanna si Chris au avut o disputa violenta pe 8 februarie 2009, cu putin inainte de ceremonia premiilor Grammy. Chris a fugit de la locul incidentului si s-a predat dupa cateva ore. A fost eliberat pe o cautiune de 50.000 de dolari. Cantaretul american a fost acuzat ca a batut-o si a amenintat-o cu moartea pe Rihanna.

×
Subiecte în articol: muzica