x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cinci zile ne mai despart de Jennifer Rush

Cinci zile ne mai despart de Jennifer Rush

de Adriana Vaduva    |    12 Oct 2010   •   00:00
Cinci zile ne mai despart de Jennifer Rush
5963-133678-jen.jpgMai sunt cinci zile până la concertul pe care îl va susţine la Bucureşti diva anilor '80 Jennifer Rush. Concertul face parte din turneul de promovare a noului său album lansat în martie 2010, "Now is the Hour!".

Ar­tista va urca pe scenă pentru a ne încânta cu vocea ei inconfunda­bi­lă ce a dat viaţă unor piese precum "The Power Of Love", "Ave Ma­ria", "Destiny", "Heart Over Mind", "If You Ever Lose My Lo­ve". Show-ul organizat de Project Events va avea loc duminică, 17 oc­tombrie, la Sala Palatului din Bu­cu­reşti, începând cu ora 19:00.

Invitatul special al acestui eveniment este Francesco Napoli. Renumitul ita­lian cunoaşte bine scena Sălii Pa­latului, deoarece în 2009 a deschis concertul altei dive internaţionale: San­dra. Artistul a pregătit un play­list special pentru admiratorii săi din România, din care nu putea lipsi piesa cu care a devenit faimos, "Ma­rina". Printre melodiile pe care ro­man­ticul italian le va cânta se află şi "Americano", "Balla Balla", "La­dy Fantasy", "Pianno Pianno" şi "Co­me Ho Fatto" - piesă cântată îm­preună cu Ianna (membră a for­maţiei Ladies).

Biletele, ce au pre­ţuri cuprinse între 50 şi 250 de lei, se găsesc la casieria Sălii Palatului, în magazinele Diverta, Muzica Sto­re, Librăria Eminescu şi online pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro şi www.ticketpoint.ro.

Acesta nu este singurul concert pe care Project Events ni-l propune pentru această toamnă. Pe 26 noiembrie, tot la Sala Palatului, vă veţi întâlni cu Sabrina şi Samantha Fox într-un duet de excepţie.
În timp ce grecului Demis Roussos îi va reveni sarcina de a vă introduce în atmosfera Crăciunului, tot la Sala Pa­la­tului, la 4 decembrie. De asemenea, atmosfera de basm specifică con­certelor vieneze va fi adusă în Ca­pitală de Johann Strauss Ensemble pe 11 decembrie la Sala Palatului.

×
Subiecte în articol: muzica