x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cleopatra Stratan le face cadou fanilor sai o excursie la Disneyland Paris

Cleopatra Stratan le face cadou fanilor sai o excursie la Disneyland Paris

de Cosmina Stoicescu    |    14 Mai 2012   •   12:00
Cleopatra Stratan le face cadou fanilor sai o excursie la Disneyland Paris

Pe 1 iunie, Cleopatra Stratan isi va lansa cel mai nou album, intitulat “Melodii pentru copii'. Intr-un décor vesel si colorat, Sala Palatului va gazdui de Ziua Copilului un spectacol desprins din lumea basmelor, a copilariei si a muzicii, in cadrul caruia micuta artista va interpreta atat piesele mai vechi care au facut celebra, cat si compozitiile de pe noul album.

Iar la sfarsitul concertului Cleopatra va extrage castigatorul unui sejur pentru doua persoane la Disneyland Paris care o va insoti pe artista si pe restul familiei Stratan pe taramul magic Disney, la inceputul lunii iulie. In tragerea la sorti intra toti cei care au cumparat un bilet la concert si sunt prezenti la Sala Palatului in seara spectacolului.

Cleopatra Stratan a reusit sa intre de sase ori in Cartea Recordurilor si se mandreste cu propriul sau album lansat la varsta de doar trei ani, un hit care a stat pe primul loc timp de sase saptamani in topurile nationale, dar si cu trei premii MTV primite la o varsta atat de frageda. Cleopatra a primit, pentru vanzari record, doua discuri de aur si trei discuri de diamant, trofeu acordat in premiera in Romania.

×