x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Colinde străvechi, la Teatrul Elisabeta!

Colinde străvechi, la Teatrul Elisabeta!

de Dana Andronie    |    16 Dec 2013   •   15:00
Colinde străvechi, la Teatrul Elisabeta!

În această seară, la Teatrul Elisabeta, începând cu ora 19:00, Cristian Pomohaci va susţine un spectacol de colinde străvechi şi cântece de Craciun, menit să aducă spiritul sărbătorilor de iarnă în sufletele spectatorilor. Cristian Pomohaci, artistul care s-a făcut remarcat pe scena muzicii româneşti pentru sensibilitatea interpretării, pentru dragostea faţă de muzica populară şi religioasă, le va dărui celor prezenţi caldura celui mai simplu şi pur mesaj al lunii decembrie –” Am venit să vă colind” .

Spre încântarea audienţei, în deschiderea spectacolului violoncelistul Adrian Naidin va susţine un microrecital de excepţie.

Astfel, timp de aproximativ o oră şi jumătate, publicul se va putea bucura de prezenţa a doi mari artişti ce sustin şi promovează cu succes folclorul şi tradiţiile româneşti. Membru al Orchestrei Naţionale Radio din Bucureşti, Adrian Naidin este un muzician complet, cunoscut pentru talentul desăvârşit şi numeroasele concerte pe care le-a susţinut de-a lungul timpului pe scenele din România şi din străinătate, dar şi pentru premiile pe care le-a obţinut la importante concursuri naţionale şi internaţionale.

Un bilet costă, în funcţie de categorie, 49 de lei sau 39 de lei şi îl puteţi procura şi de la Teatrul Elisabeta.




×