x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert Gabrielle în Fratelli Studios

Concert Gabrielle în Fratelli Studios

de Alex Revenco    |    28 Oct 2010   •   00:00
Concert Gabrielle în Fratelli Studios
5991-135132-gabrielle.jpgÎn această seară, după ora 23:00, cea mai bună interpretă britanică de soul cântă, în premieră în România, în club Fratelli Studios.

Este primul concert din seria "Pure Senses Pure Sound", organizată de Events, ce continuă cu Vaya con Dios (11 noiembrie) şi Melanie Fiona (2 decembrie). Gabrielle, care înregistrează un nou album, spune că de abia aşteaptă să se întoarcă pe scenă: "Asta ştiu să fac cel mai bine şi iubesc muzica mai mult decât orice altceva".

Despre succesul fulminant al discului single "Dreams", piesa care a propulsat-o în atenţia întregii lumi şi care i-a adus un loc în Cartea Recordurilor pentru "cea mai înaltă poziţie ocupată de o melodie de debut", Gabrielle spune cu modestie că piesa e inspirată din viaţa ei personală.

Biletele se găsesc, în limita capacităţii (1.000 de locuri), la preţul de 200 de lei pe concert sau 500 de lei abonamentul, la toate cele trei evenimente la www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi librăriile Humanitas). Biletul nu asigură loc la masă, pentru rezervări contactaţi office@fratelli.ro.

×
Subiecte în articol: muzica