x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert Michael Bolton

Concert Michael Bolton

de Alex Revenco    |    04 Iun 2009   •   00:00
Concert Michael Bolton
Sursa foto: /Columbia Records/Sony Records

Faimosul interpret american revine în România pentru a prezenta în premieră "The Very Best Of Me", un spectacol ce include cele mai mari hituri din întreaga carieră. Evenimentul, organizat de TheAgent.ro, va avea loc la Sala Palatului din Capitală, duminică, 28 iunie.



După sute de concerte susţinute în faţa a milioane de admiratori şi hituri ce au revoluţionat industria muzicală internaţională, Michael Bolton revine la Bucureşti. Starul american marturiseşte că experienţa acumulată de-a lungul carierei nu l-a "vindecat" de emoţiile pe care le simte înaintea fiecărui spectacol şi că încă mai are acei fluturaşi în stomac: "Se întâmplă acest lucru pentru că îmi asum o responsabilitate imensă. Sunt un tip perfecţionist şi înaintea fiecărui concert verific cu atenţie sunetul, pentru a reda piesele aşa cum au fost înregistrate în studio".

Concertul de la Bucureşti se anunţă a fi exploziv, Michael Bolton promiţând un recital ce nu va fi uitat prea repede. Responsabil din fire şi lipsit de superstiţii, solistul va renunţa la unele "obiceiuri", pentru ca nu cumva să pericliteze în vreun fel buna desfăşurare a reprezentaţiei. Referitor la mâncare, Bolton a spus: "Deşi sunt vegetarian, nu obişnuiesc să mănânc înainte de concert, pentru că digestia mai multor feluri de mâncare mă poate dărâma.

De asemenea, pentru că trebuie să fiu calm şi să am mintea limpede, evit să port conversaţii emoţionale cu persoanele din jurul meu".

BILETE DE LA 100 LA 350 DE LEI
Cei care doresc să nu rateze întâlnirea cu acest mare romantic pentru a asculta "în original" melodii de neuitat precum "Said I Loved You, But I Lied", "How Am I Supposed To Live Without You" sau "When a Man Loves a Women" sunt invitaţi să-şi procure bilete de la Sala Palatului, magazinele Diverta sau online, de la www.myticket.ro. Cei care nu au timp de stat la cozi pot apela la operatorii telefonici de la The Agent.ro, pentru livrarea biletelor, în maximum 48 de ore, la domiciliu.

Biletele pentru concertul "The Very Best Of Me" de la 28 iunie se pot comanda printr-un simplu apel telefonic la 0372. 75.34.08, preţul acestora fiind în funcţie de poziţia faţă de scenă: 350 - categoria I; 250 - categoria a II-a, 100 şi 150 de lei la categoria a III-a.

×
Subiecte în articol: muzica