x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert Regal caritabil la Ateneul Român

Concert Regal caritabil la Ateneul Român

de Magdalena Popa Buluc    |    18 Iul 2024   •   22:00
Concert Regal caritabil la Ateneul Român

Pe 25 octombrie, Fundația Regală Margareta a României vă dă întâlnire, ca în fiecare an, la Concertul Regal caritabil, o Gală a excelenței și a valorilor autentice la Ateneul Român, aflată la a XV-a ediție. Fondurile strânse cu ocazia evenimentului, prin bilete și sponsorizări, vor asigura susținerea tinerilor români - artiști vizuali și muzicieni, care provin din familii modeste, cu burse, îndrumare și promovare. Vă invităm să fiți din nou alături de ei!

Șansa multor tineri talentați din România de a își împlini potențialul este spulberată adeseori din cauza lipsurilor materiale. Conștienți de harul copiilor, familiile fără posibilități depun eforturi uriașe și fac sacrificii imense pentru a-i susține pe drumul artistic. Cu toate acestea, în lipsa unui sprijin, atât de necesar pentru cultivarea talentului nativ, adesea se văd nevoiți să abandoneze - o pierdere uriașă pentru capitalul cultural al României și, până la urmă, pentru noi toți.

Tinerii artiști cu potențial au nevoie de susținerea noastră. Haideți să dăm o șansă valorilor autentice! Participați la Concertul Regal caritabil și îi ajutați astfel să își urmeze talentul!

Concertul Regal caritabil este o experiență unică, un spectacol muzical de înaltă ținută artistică, în prezența Familiei Regale a României. Vineri, pe 25 octombrie, se reunesc de pe scenele lumii în sala Ateneului Român muzicieni români de excepție, premiați internațional, în sprijinul unei cauze nobile - Bursele Tinere Talente. Elementul de noutate absolută și de mândrie este că toți cei șase soliști ai Concertului Regal caritabil de anul acesta sunt alumni de succes ai programului. Pentru această reușită, ne exprimăm recunoștința față de toți cei care au contribuit până acum la dezvoltarea acestor tineri valoroși și a celorlaltor sute de bursieri, fie că au cumpărat un bilet la concert sau au făcut o sponsorizare pentru Tinere Talente..

Protagoniști: pianiștii Cadmiel Boțac și Mihai Ritivoiu, violonceliștii Constantin Borodin și Izabela Ghergu și violoniștii Mircea Dumitrescu și Paul Răducanu, acompaniați de Orchestra Universitaria a UNMB, dirijată de Tiberiu Soare.

Cum puteți susține tinerii cu talent artistic?

Pentru a contribui la Bursele Tinere Talente, puteți cumpăra bilete la Concertul Regal caritabil sau optați pentru un pachet de sponsorizare cu promovare.

Sponsorizați din impozit programul Tinere Talente cu pachetul corporate de promovare la Concertul Regal.

Cumpărați bilete pentru a trăi o experiență regală și a susține bursele Tinere Talente.

 

Concertul Regal - o Gală caritabilă cu tradiție

  • Are loc anual pe 25 octombrie, în ziua de naștere a Regelui Mihai, fondator al Fundației Regale Margareta a României
  • Este cel mai longeviv și de succes eveniment de fundraising din România, pentru prima dată organizat în 2008
  • Creează o atmosferă unică prin prezența Familiei Regale și a unui ritual regal
  • Oferă o experiență artistică emoționantă - valoroși muzicieni și mari orchestre se reunesc în susținerea tinerilor artiști români
  • Reprezintă un ajutor esențial pentru tinerii talentați din România fără posibilități materiale și aflați la început de drum

 

×