x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert Selah Sue la Arenele Romane (VIDEO)

Concert Selah Sue la Arenele Romane (VIDEO)

de Alex Revenco    |    18 Aug 2013   •   19:09
Concert Selah Sue la Arenele Romane (VIDEO)
Născută în Belgia (Flandra), Selah Sue este una dintre cele mai valoroase interprete din 'noul val'

Concertul 'blondei cu voce de negresă', organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc duminică, 22 septembrie la Arenele Romane din Capitală. După ce în această lună, Selah Sue este în turneu în SUA şi Canada, în septembrie va urca pe scena faimosului festival Rock in Rio din Brazilia, după care va avea, din nou, câteva concerte în Europa.

La Bucureşti, Selah Sue va face o demonstraţie a extraordinarului său talent interpretând atât propriile compoziţii, unele devenite celebre (Break, This World, Fyah Fyah, Raggamuffin, Crazy Vibes , Summertime etc.) cât şi coveruri ca Daydreamer (Adele) sau Lost Ones (Lauryn Hill). De altfel, Erykah Badu, Lauryn Hill şi Bob Marley sunt desemnate drept principalele ei 'influenţe'. Compunând şi interpretând o muzică 'fără frontiere' (un mix de soul, rock, jazz, reggae) Selah Sue (pe numele adevărat Sanne Putseys) a reuşit să se facă remarcată atât în Europa cât şi în SUA. Albumul de debut ('Selah Sue'- 2011) a fost un mare succes, înregistrând vânzări de peste 740.000 de exemplare în Europa. În 2011 a câştigat European Border Breakers Award şi Public Choise Award. Un an mai târziu, albumul a fost lansat şi în SUA unde a avut parte de recenzii favorabile şi a înregistrat peste 400.000 de downloadări într-o singură săptămână. La sfârşitul anului 2012, publicaţia 'Rolling Stone' a desemnat-o (una dintre) New Faces of The Year.

Faptul că a studiat psihologia (la Katholieke Universiteit Leuven) o ajută să înţeleagă mai bine emoţiile umane, interacţionând excelent atât cu cei din jur cât şi cu publicul.

Selah Sue nu s-a impus doar prin timbrul său vocal (comparat uneori cu cel al regretatei Amy Winehouse) ci şi prin îndemânarea cu care mânuieşte chitara, astfel încât, alături de formaţia ei, realizează experienţe live de neuitat. Biletele la concert sunt 90 de lei – până pe 31 august, 100 de lei – între 1 şi 21 septembrie şi 110 lei - în ziua concertului. Acestea sunt disponibile în reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti iar online, pe www.eventim.ro.



×
Subiecte în articol: sellah sue concert arenele romane