x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concertul lui Black de pe 4 martie de la Hard Rock Cafe - anulat; cântărețul - în comă, după un accident

Concertul lui Black de pe 4 martie de la Hard Rock Cafe - anulat; cântărețul - în comă, după un accident

12 Ian 2016   •   21:06
Concertul lui Black de pe 4 martie de la Hard Rock Cafe - anulat; cântărețul - în comă, după un accident
Sursa foto: Black aka Colin Vearncombe / YouTube

Concertul pe care artistul britanic Black urma să îl susțină pe 4 martie la Hard Rock Cafe a fost anulat, deoarece cântărețul a suferit un accident de mașină, fiind în comă, informează organizatorii români, într-un comunicat transmis AGERPRES.

"Cu părere de rău vă anunțăm ca Black aka Colin Vearncombe a fost implicat, ieri, într-un grav accident de mașină, în Irlanda, starea lui de sănătate fiind în acest moment una critică, dar stabilă. Încă se așteaptă informații privind îmbunătățirea stării sale, acesta prezentând multiple leziuni în zona capului, oase rupte la mâini și picioare", se arată în comunicat.

"Colin este înconjurat de căldura familiei sale, care se roagă pentru el, iar medicii îi oferă toată îngrijirea de care are nevoie", a menționat tour managerul artistului britanic.

Concertul ce urma să se desfășoare pe data de 4 martie, la Hard Rock Cafe, începând cu ora 22,30, va fi amânat, "fiind slabe șanse ca artistul să își revină complet până la începutul primăverii, doar recuperarea, potrivit medicilor, durând câteva luni", informează comunicatul.

Născut în Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black (pe numele său adevărat Colin Vearncombe) este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare "Wonderful Life" și " Sweetest Smile". A lansat mai mult de zece albume de studio, precum și mai multe materiale live în ultimii aproape 25 de ani.

Black și-a început activitatea muzicală în 1981, astfel că puțini iubitori ai pieselor lui cunosc că solistul, printre multe activități artistice, este și poet, publicându-și anul trecut și prima colecție de poezii: "I Am Not The Same Person". Cea de-a doua colecție este disponibilă sub denumirea de "Walk the Dotted Line". 

×