x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Corina va darui unui fan rochia sa din clipul piesei "Gimme your love"

Corina va darui unui fan rochia sa din clipul piesei "Gimme your love"

de Cosmina Stoicescu    |    15 Mai 2012   •   14:31
Corina va darui unui fan rochia sa din clipul piesei "Gimme your love"

Corina Bud a organizat astazi pe pagina sa de facebook un concurs ce va avea ca premiu tinuta pe care a imbracat-o artista in clipul piesei “Gimme your love'. Rochita galbena este foarte ravnita, asa ca fanele si fanii Corinei se lupta sa stranga cat mai multe like-uri pentru a fi a lor.

Rochia este creatia unui designer autohton foarte drag Corinei, Ana Alexe si este cu atat mai speciala cu cat artista pastreaza toate tinutele pe care le poarta in clipuri si pe scena. “Imi doresc sa le fac prietenilor mei de pe facebook acest cadou special, pentru ca simt ca ma sustin intotdeauna si pentru ca sunt sinceri cu mine atunci cand am nevoie de parerile si sfaturile lor', a declarat Corina.

Corina a devenit in ultima vreme o impatimita a retelei de socializare, desi initial a respins ideea de a avea o pagina de facebook. “A inceput sa-mi placa, mai ales de cand mi-am schimbat telefonul si pot intra oricand sa verific activitatea. Am devenit chiar dependenta. Imi place foarte mult sa imi fac poze si sa le postez. E un mod de a ma relaxa si de a comunica cu fanii si prietenii mei', a mai adaugat Corina.

×