x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Dacă e marţi, e ZZ Top

Dacă e marţi, e ZZ Top

16 Oct 2009   •   00:00
Dacă e marţi, e ZZ Top

Reguli de acces la concert

Accesul in Sala Polivalenta pentru concertul ZZ Top din data de 20 octombrie se va face incepand cu ora 18.00, urmand ca ZZ Top sa urce pe scena la ora 20.00. In deschiderea concertului va canta trupa de folk-rock Cri Gri, incepand cu ora 19.00.

Publicul spectator trebuie sa tina cont şi sa se conformeze unor reguli şi cerinţe, obişnuite la orice mare concert, oriunde în lume. D&D East Entertainment roaga participantii la concertul ZZ Top: 

-           sa nu vina la concert cu aparate de filmat sau inregistrat. Orice tip de aparate de inregistrare video sau audio, fara exceptie, sunt interzise! Organizatorii isi rezerva dreptul de a nu permite accesul in sala persoanelor care au in posesie asemenea aparate.

-           sa nu vina la concert cu aparate foto, exceptie facand aparatele neprofesionale, compacte, de mici dimensiuni.

-           sa nu aiba asupra lor recipiente de sticla sau metal, recipiente cu  lichid (apa, suc, alcool etc). In interiorul salii se vor afla suficiente puncte de vanzare pentru bauturi racoritoare si bere.

-           sa nu aiba asupra lor obiecte contondente (cutite, spray iritant-lacrimogen, arme, recipiente din metal etc);

-           sa nu fumeze in interiorul salii. Fumatul in sala este STRICT INTERZIS. Organizatorii isi rezerva dreptul de a evacua din sala persoanele care nu respecta aceasta regula.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in sala a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele aflate in posesia acestora. De asemenea, organizatorii roaga publicul ca, in cazul in care sesizeaza nereguli sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor.

Ultimele bilete la ZZ Top sunt disponibile prin Eventim în magazinele Germanos din întreaga tara, Librariile Carturesti, o parte din magazinele Vodafone, si on line pe www.eventim.ro si www.bilete.ro. Pretul unui bilet este de 120 de lei pana luni, iar în ziua concertului va fi 130 de lei, la intrarea în locatie.

Concertul ZZ TOP este produs de D&D East Entertainment, în colaborare cu Marcel Avram, reprezinta o premiera absoluta pentru Romania si face parte din turneul "Double Down Live" 2009.
 

×
Subiecte în articol: muzica