x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica De ziua lui, fan clubul îl celebrează pe Michael

De ziua lui, fan clubul îl celebrează pe Michael

de Alex Revenco    |    18 Aug 2011   •   21:00
De ziua lui, fan clubul îl celebrează pe Michael

La 29 august, ziua in care Michael Jackson ar fi im­plinit 53 de ani, Fan Club Michael Jackson organizeaza o serie de manifestari, intitulata 'You Rock My World', ce consta in mai multe mo­mente coregrafice pe melodiile artistului, in interpretarea exclusiva a fanilor Michael Jackson. Acest eveniment este al doilea de acest gen organizat de Fan Club Michael Jackson, dupa cel de anul trecut, desfasurat tot la 29 august si intitulat 'Dancing the Drill'.

Atunci, manifestarea a fost un adevarat succes, fiind mentionat atat in presa scrisa, cat si online si a fost preluata si difuzata de postul TV Antena 1. Evenimentul din acest an va consta intr-un moment coregrafic, format dintr-un colaj realizat din fragmente din cinci melodii cunoscute ale lui Michael Jackson, legate intre ele printr-un fir epic. Dansul va avea o durata de sase minute si participantii se vor evidentia printr-o anumita costumatie, specifica fiecarui moment al dansului. Toti dansatorii, in numar de cincizeci, sunt exclusiv fani Michael Jackson si au varste cuprinse intre 10 si 54 de ani. 'You Rock My World' va avea loc in patru locatii diferite din Bucuresti, dupa cum urmeaza: 16:00 – Afi Palace Cotroceni, 17:30 – Parcul Tineretului, 18:30 – Statia de metrou Piata Unirii 1, 20:00 – Parcul Herastrau. Pentru fanii din zona Clujului,

Fan Club Michael Jackson Cluj-Napoca pune la cale un alt eveniment Michael Jackson, intitulat 'Never Can Say Goodbye'. Manifestarea va incepe luni, 29 august, ora 13:00, la Iulius Mall din Cluj, pe malul lacului. Fan Club Michael Jackson Brasov, sub genericul 'Our Angel is Alive in Our Hearts', organizeaza luni 29 august, ora 12:00, o intalnire a fanilor in Piata Sfatului, unde se vor aprinde lumanari si se va asculta Michael Jackson. 'Mai e putin si imbracam din nou hainele de sarbatoare, de data asta pentru a celebra ziua in care cel pe care il iubim a luat fiinta. Este o binecuvantare pentru noi acea zi', spune un comunicat al Fan Club Michael Jackson Brasov.

×