x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Delia își înfruntă colegii la X Factor: ”Trebuie să îi mai dați o șansă, mi se pare nedrept!”

Delia își înfruntă colegii la X Factor: ”Trebuie să îi mai dați o șansă, mi se pare nedrept!”

25 Sep 2018   •   21:00
Delia își înfruntă colegii la X Factor:  ”Trebuie să îi mai dați o șansă, mi se pare nedrept!”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Diana Irimia are 15 ani și se caracterizează ca fiind o tânără ”surprinzătoare, perseverentă și unică”. Diseară, de la ora 20:00, tânăra va urca pe scena X Factor pentru a demonstra că esențele tari se țin în sticuțe mici, dar interpretarea ei va reuși să împartă jurații în două tabere rivale: ”Trebuie să îi mai dați o șansă, mi se pare nedrept.”, va afirma Delia, dezamãgitã de opinia colegilor sãi.

Adolescenta va alege o piesă emblematică a cântăreței Whitney Huston, pe care o va interpreta în stil propriu, cu speranța de a obține votul specialiștilor X Factor, însă jurizarea ei va fi una cu totul și cu totul surprinzătoare. ”Cu riscul de a fi nesuferit pentru unii, eu asta vreau să spun.”, vor fi cuvintele lui Horia Brenciu, în vreme ce Carla’s Dreams se va ridica de lângă colegii săi de jurizare, ce nu par să îi împărtășească opinia: ”Eu nu mai vin la X Factor, pur și simplu nu mai vin. Nu accept o schimbare de vot.”

Momentul Dianei va aduce multă tensiune între cei patru jurați X Factor, iar Delia va considera că modul în care colegii săi au apreciat interpretarea este nedrept: ”De aia suntem în juriu, să avem păreri diferite. Trebuie să fiu drăguț ca lumea să mă placă? Nu. Trebuie să îmi fac treaba ca jurat. Toți greșim, e normal, dar aici nu cred că am greșit.” , îi va răspunde Ștefan Bănică.

Care va fi verdictul acestui moment tensionat și cum se vor risipi prieteniile de la masa de jurizare X Factor după interpretarea tinerei, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la 20:00, într-o nouă ediție a show-ului.

×