x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Demonical, „metale grele” din Suedia

Demonical, „metale grele” din Suedia

de Alex Revenco    |    21 Iul 2011   •   21:00
Demonical, „metale grele” din Suedia

Trupa de death metal Demonical a anuntat ieri ca va sustine doua concerte in Romania. Suedezii vor canta- alaturi de Volturyon (death metal, Suedia) si Slytract (melodic death metal, Ungaria) la Cluj, in data de 2 noiembrie, si Bucuresti, la 3 noiembrie. Spectacolul de la Bucuresti este prezentat de Invisible Guest, in parteneriat cu club Fabrica, iar cel de la Cluj – de Hatework.

Dupa un ultim concert, sustinut in 2006, grupul Centinex se dizolva, trei dintre componenti, Martin Schulman (bass), Johan Jansson (chitara) si Ronnie Bergerstahl (tobe), anun­tand ca isi vor continua cariera sub numele de Demonical, cu intentia de a canta death metal old school. Dupa un prim album, lansat in 2007, Demonical pleaca in turneu, alaturi de Nunslaughter, Nominon, Denial Of God, participa la festivaluri de gen: Up From The Ground in Germania, Metalmania – Polonia, Obscene Extreme – Cehia, Rockamatron – Ungaria, Hells Pleasure – Germania etc.

Cel de-al patrulea disc din cariera, 'Death Infernal' (2011), a pri-mit numai recenzii la superlativ din partea celor mai mari reviste de specialitate si a ajuns pe locul 2 in topul revistei Legacy si pe pozitia a sasea in Rock Hard Germania.

La concertul de la Bucuresti, care va avea loc in Fabrica, intrarea este 25 de lei, biletele fiind disponibile numai la club, in ziua concertului.

×
Subiecte în articol: muzica