x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Detalii acces şi programul concertului Roger Waters

Detalii acces şi programul concertului Roger Waters

de Alex Revenco    |    23 Aug 2013   •   18:46
Detalii acces şi programul concertului Roger Waters

Emagic, organizatorul concertului 'Roger Waters- The Wall' a transmis un comunicat privitor la detaliile de acces si alte conditii ce se impun a fi respectate de catre spectatori. Astfel, accesul publicului se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele doua intrari amenajate pe Bulevardul Libertatii: intrarea dinspre Parcul Izvor si cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie), concertul fiind programat sa inceapa in jurul orei 20:00. Organizatorii recomanda venirea cat mai devreme la eveniment pentru a evita pe cat posibil aglomeratia de la portile de acces. Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in zona de eveniment, pana la finalul spectacolului. Conform cerintelor venite din partea echipei artistului, cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.

Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza nivelului foarte ridicat al sunetului, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces la concert doar in baza unui bilet valid. Organizatorii atentioneaza publicul asupra faptului ca in cadrul show-ului vor fi jocuri de lumini de mare intensitate si efecte pirotehnice.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto de orice tip sau aparate de inregistrare audio-video! Ca urmare a regulilor foarte stricte ale artistului,agentii de paza vor perchezitiona in detaliu si orice obiecte interzise descoperite in urma verificarilor vor fi oprite la porti, fara garantii. De aceea toti fanii ce vor participa la eveniment sunt sfatuiti sa fie atenti si sa lase la masina sau acasa orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.   

Concertul The Wall, organizat de Emagic va avea loc pe 28 august, in Piata Constitutiei si se anunta a fi cel mai spectaculos show organizat vreodata in Romania. Ultimele bilete sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, precum si online pe www.myticket.ro. Daca nu vor fi epuizate, acestea vor putea fi cumparate si in ziua evenimentului, de la casa de bilete de la intrarea dinspre Parcul Izvor.

×