x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Discuri pentru player

Discuri pentru player

de Alex Revenco    |    15 Feb 2008   •   00:00

OneRepublic

Dreaming Out Loud. După uriaşul succes al discului single “Apologize (featuring Timbaland)”, OneRepublic îş

OneRepublic

Dreaming Out Loud. După uriaşul succes al discului single “Apologize (featuring Timbaland)”, OneRepublic îşi lansează noul album, intitulat “Dreaming Out Loud”, disponibil acum în format Special Pentru România la preţul de 29,9 lei. Beneficiind de o excelentă promovare şi de susţinerea lui Timbaland, forma­ţia şi-a atras rapid numeroşi fani. Este de menţionat că vocalistul trupei, Ryan Tedder, este şi el un excelent compozitor şi producător, lucrând cu Jennifer Lopez, Leona Lewis şi Natasha Bedingfield.

 

Mary J. Blige

Growing Pains. Diva muzicii soul revine pe piaţa muzicală cu cel de-al optulea album de studio, care a înregistrat vânzari de aproape 700 de mii de unităţi în săptămâna lansării, intrând di­rect pe locul doi în Topul Billboard. La realizarea acestui disc, disponibil şi el în formatul Special Pentru România (29,9 lei), au mai colaborat Usher şi Ludacris, iar printre producători se numără Ne-Yo şi The Neptunes, nume de top în domeniu la această oră.

 

Jack Johnson

Sleep Through The Static. Lu­na aceasta apare cel de-al cincilea album de studio al lui Johnson şi primul înregistrat în Los An­geles, toate celelalte fiind rea­li­zate în Hawaii. Într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, Jack spune că acest nou mate­rial va fi mai “electric” decât cele de dinainte, care aveau un sound mai mult acustic. Primul single extras de pe “Sleep Through The Static” este intitulat “If I Had Eyes” şi va apărea la Brushfire Records, labelul propriu al artistului, din Hawaii. 

 

Compilaţie

Love Rocks este o compilaţie realizată în cinstea muzicii rock, gândită să aibă vânzări maxime de Valentine’s Day. Pe acest al­bum se găsesc, alese cu mare grijă pentru ascultătorii fideli ai genului, dar şi pentru iubitorii mu­zicii de calitate, balade rock ale unor artişti binecunoscuţi pre­cum INXS, Robert Palmer, The Cardigans, The Cranberries sau Rod Stewart. De părere că “dragostea e cea mai tare” mai sunt Blink 182, Pulp, Cher, Del Amitri şi alţii, prezenţi şi ei pe acest album ce conţine şaisprezece melodii.

×
Subiecte în articol: muzica