x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Discuri pentru Player

Discuri pentru Player

de Alex Revenco    |    03 Iul 2009   •   00:00
Discuri pentru Player

Eros Ramazzotti • Kasabian Daniel • Merriweather

Eros Ramazzotti
ALI E RADICI. Într-o carieră de două decenii Eros a înre­gistrat 10 albume de studio, două live şi două discuri Best Of. Noul CD conţine 11 piese şi va fi lansat în două variante, în italiană şi în spaniolă. Tema prin­cipală este omul în lumea modernă, forţat să se confrunte cu violenţa, problemele de mediu şi alte temeri, dar şi înconjurat de iubire, plin de speranţă.

Kasabian
WEST RYDER PAUPER LUNATIC ASYLUM. Comparaţi de New Musical Express, la începuturi, fie cu Primal Scream, cu Oasis sau chiar cu The Stone Roses, Kasabian a do­vedit încă de la albumul de debut că are un cuvânt greu de spus pe scena muzicală. După piese ca "Processed Beats" sau "Club Foot", a urmat "Empire", care le-a adus băieţilor premiul "Best Live Act" în 2007.

Daniel Merriweather
LOVE & WAR. Plecat din Melbourneul natal şi stabilit în agita­tul New York, lui Daniel i-au trebuit trei ani de muncă şi de mers în turnee pentru a ajunge, în sfârşit, la destinaţie: lansarea primului album. Simplu şi direct, pentru că "e inutil să complici lucrurile atunci când vrei să exprimi trăiri; poţi să spui totul în doar câteva cuvinte", e de părere Merriweather.

×
Subiecte în articol: muzica