x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Discuri pentru Player

Discuri pentru Player

de Alex Revenco    |    30 Oct 2009   •   00:00
Discuri pentru Player

• Natalie Imbruglia: Come To Life • The Very Best Of Jazz • Tori Amos : Midwinter Graces



5340-105300-03_07tv42.jpgNatalie Imbruglia
Come To Life. Noul album al apreciatei interprete de origine australiană a fost produs de Ben Hillier, cel care a lucrat de-a lungul timpului cu formaţii de top precum Depeche Mode, Blur sau Elbow. Trei dintre piesele incluse pe acest material au fost scrise în colaborare cu Coldplay, inclusiv primul single, "Want", pe care Imbruglia l-a compus împreună cu Chris Martin.


5340-105298-03_07tv40.jpgThe Very Best Of Jazz
Compilaţie. Realizată de Universal Music, această colecţie de hituri s-a vândut în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume iar recent a apărut şi în România. Disponibilă în magazinele de specialitate la preţul de 19.90 de lei, compilaţia cuprinde, printre altele, nume ca Amy Winehouse, Dusty Springfield, Nina Simone, Louis Armstrong sau Madeleine Peyroux.


5340-105299-03_07tv41.jpgTori Amos
Midwinter Graces. După aproape două decenii în care a creat cele mai reprezentative şi emoţionante opere muzicale ale generaţiei sale, Tori lansează primul ei album de Crăciun, la Universal Republic Records. CD-ul conţine colinde clasice ca "What Child, Nowell" sau "Star of Wonder" dar şi piese proprii, compuse în spiritul Crăciunului. Este acompaniată de un Big Band şi o orchestră.

×
Subiecte în articol: muzica